11 x Sale Struggles

11 x Sale Struggles

Whoehoeeeee, de sale is weer begonnen! Hop hop, de winkels in! Of niet.. Want zo leuk is het eigenlijk niet (altijd). Ik schrijf ze graag voor je op, de sale struggles! Als ik jou was, zou ik nog maar een keer extra nadenken of je zaterdag de stad ingaat..


  1. Parkeren. Ver-schrik-ke-lijk. Die mevrouw met al die tassen daar, die is toch wel uitgeshopt? Loopt ze naar haar auto toe? Ja ik denk het wel! Oh jee.. waar gaat ze naar toe? Oh.. de auto die ik net gepasseerd ben, dag plekje. Grmbl.
  2. Slenterende mensen.. Hallo, joehoe, we hebben een missie, de sale is begonnen! De vaart erin en gaan met die banaan! Maar nee, de bejaarden (no offense) gaan ook op de eerste dag van de sale de stad in. En dus passen we ons aan, aan dat ritme. Met moeite.. Af en toe een poging om te passeren, met als gevolg; je shopping partner kwijt. Aanpassen dus.
  3. Nieuw dit jaar, geen gratis tasjes meer! Tja en dan kun je ervoor kiezen om simpelweg in iedere winkel 10,15 of 20 cent voor een tasje neer te leggen maar dan gaat deze nieuwe regel het milieu natuurlijk niet helpen. Dus we proppen alles bij elkaar. Resultaat? De maandag op je werk zoek je verwoed naar je agenda en hou je ineens inlegkruisjes en hoestdrank omhoog. Oeps..
  4. Oh. my. god. Deze schoenen zijn met 75% afgeprijsd! Nee, ik heb geen schoenen nodig maar ik bedoel, dit is gewoon een investering! …. Juist.
  5. Wat een leuk shirtje, ik heb een L nodig. Een L… hmm.. dit is een heel ander shirtje, en deze ook. Sorry mag ik er even langs, misschien ligt hier nog wel een L. Of niet… 10 minuten later..oververhit.. laat maar, zo leuk is het shirtje nu ook weer niet!
  6. Er moet toch iets leuks te vinden zijn, ga ik eindelijk een dagje shoppen! Oh dit is een leuke broek! Wel een beetje krap. Ach, ik ga toch op dieet, volgende maand past ‘ie perfect. Voor dit geld kan ik hem niet laten liggen. Deze graag!
  7. Een lange rij bij de kassa’s van de V&D. Reden? De mevrouw die nu aan de kassa staat, wil iets retourneren. Naast haar hoofd, een gigantisch bord, dat kan niet meer, de V&D is failliet. ‘ Oh nee, echt? Maar dat wist ik niet, wat vervelend. Maarja snapt u, dit en dat is het probleem dus ik moet het artikel toch echt retourneren.’DAT KAN DUS NIET!Het kassa meisje blijft heel beleefd, zou ik niet kunnen. Heeft u de afgelopen weken in een grot (zonder televisie of krant) geleefd, of u doet u alsof? Grr.
  8. Ik.kan.niet.meer. Mijn voeten branden, ik ben op. Maar nee, we zijn nog niet bij de Lush en Bodyshop geweest, wat als ik iets misloop?! We must be strong!
  9. Even een koffie, met een gebakje, dat hebben we wel verdiend. ‘Sorry mevrouw, het gebak is op, het was erg druk vandaag.’ Natuurlijk, natuurlijk.. ach, mijn broek zat toch al te strak..
  10. De eerst komende weken eet je droog brood en pasta. Maar hey, wel lekker gescoord in de sale!
  11. En je collega en buurvrouw ook. Leuke schoenen, komen bekend voor..

 Ach, wees gerust. Ook deze sale gaat weer voorbij! En dan wachten we op het voorjaar 🙂 Heb jij nog andere sale struggles meegemaakt de laatste dagen? Let me know!

<

Tags: sale

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  whahaha herkenbaar!

 2. Reply

  Hahahaha hilarisch 😀

  • Gerda
  • January 6, 2016
  Reply

  Hihihi ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares