Personal – TAG – I love summer – Gin tonic en mosselen

I love summer TAG

Weet je wat voor dag het vandaag is? Nou nou..? Vandaag, 21 juni, begint officieel de (astronomische) zomer! En dat hebben we geweten, sinds afgelopen weekend eigenlijk al. Hier in het zuiden stormen we af op een heuse hittegolf en dus vond ik het een goed moment voor de ‘I love summer’ tag!

Dat tropenrooster gaat nu ook een beetje in op diyaata.com 😉

 • Wat is je favoriete ijsjessmaak?

Okay ik ga nu iets heel stoms zeggen, maar heel eerlijk gezegd eet ik niet zo vaak ijs.. Ik vind het wel lekker maar een favoriet? Geen idee! Ik vind de swirls bij de Jamin wel super leuk, beetje fruit, beetje chocolade, mmm! Thuis heb ik altijd wel een waterijsje in de vriezer liggen maar ik zou geen favoriet kunnen noemen. Uiteraard vind ik een bolletje Italiaans ijs ook super lekker maar ook dan kies ik al snel voor een nieuwe smaak. Ik hou van afwisseling ;).

 • Welke kledingstukken vind jij in de zomer onmisbaar?

Met stip op één, mijn maxi dresses. Heerlijk vind ik dat, geen zorgen om jurkjes die omhoog waaien en ik hou van het gezellige ‘gezwier’ om mijn benen. Ohja en ook ik heb, net als zoveel vrouwen, last van schurende bovenbenen en bij een maxi dress kun je gerust een broekje eronder dragen.

I love summer TAG

 • Wat is je favoriete activiteit in de zomer?

Ehm…activiteit, dat is een ruim begrip toch? Terrasjes aflopen, een leuk festivalletje, dobberen in de zee.. Ja hoor ik vermaak me wel.

 • Wat is je favoriete zomerse drankje?

Oei ook hier ben ik van de afwisseling! Maar als ik echt moet kiezen voor deze zomer dan ga ik voor de gin tonic met citroen. Heerlijk verfrissend en het ziet er ook nog eens gezellig uit (instagram-proof). Afgelopen weekend dronk ik bij een lieve vriendin een alcoholvrije zelfgemaakte sangria en dat was ook een groot succes!

 • Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Volgens mij is het niet per definitie ‘zomers’ maar het is voor mij wel verbonden aan de zomer, gekookte mosselen! Gezellig rondom een grote pan met mosselen, stokbroodje erbij, kruidenboter, mjam! Hier op Neeltje Jans kun je heerlijke verse mosselen halen. Een barbecue is uiteraard ook altijd leuk, zo sfeervol vind ik dat, samen buiten eten.

 • Welk geurtje draag je zomers?

Uiteraard draag ik mijn nieuwe aanwinst Bamboo van Gucci. Ook ben ik nog steeds groot fan van Eros pour Femme van Versace, wat ook een vrij luchtige geur is. Een bodysplash vind ik ook ideaal voor warme dagen en ik heb kort geleden een nieuwe gekocht.. er komt snel een blog!

 • Welke plannen heb je deze zomer?

Tja, ik ben natuurlijk ‘net’ terug uit Marmaris, al voelt het voor mij al als eeuwen geleden. Een weekje is echt te kort! Wie weet lukt het me om in september nog een weekje te pakken, een last minute…you never know! Verder heb ik nog wat dagjes uit gepland en hoop ik veel met vriendinnen bij te kletsen op leuke terrasjes. Ik ben stiekem ook best een tevreden mens als ik thuis, in de tuin op m’n eigen terras zit met een koel drankje naast me en een boekje in de hand. Ik kom altijd tijd tekort en verveel me nooit.

Ik ben zelf ook wel benieuwd wat jullie favoriete zomerdrankje is! Laat het me even weten in de reacties 🙂

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Wat een leuke tag.
  Ik word er helemaal blij van, hihi.
  Mijn favoriete zomerdrankje is : Rivella. Lekker fris.

  1. Reply

   Ohja vind ik ook heerlijk, Rivella!

 2. Pingback: Personal - TAG - I Love Fall - Favorieten in de herfst - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 shares