5 x Netflix tips om de koude dagen door te komen.. #1

Netflix tips

Zo zaten we afgelopen zondag nog op een terras of in de tuin van het najaars zonnetje te genieten en nu vergaan we weer van de kou en regenen we kletsnat! Het typische Netflix binge watch weer is aangebroken en dus ik deel ik 5 tips met jullie van series en films die ik de laatste tijd heb gekeken en waar ik van onder de indruk was.

 • Hou je net als ik van films en series die zich afspelen in gevangenissen? Dan is de film the Green Mile zeker iets voor jou. In deze film wordt een Stephen King boek verfilmd en dat zul je weten ook! De film speelt zich af in de dodencel, waar ook John Coffey terecht komt. John is een grote sterke man die veroordeelt is tot de doodstraf voor de moord op twee kleine meisjes. Maar is deze veroordeling wel terecht? Hij heeft zeker de kracht om dit te doen maar is deze lieve man die bang is voor het donker, wel echt de schuldige? Huilen geblazen bij deze film.

Netflix tips - The Green Mile

 • De serie Orphan Black heb ik de afgelopen zomer helemaal afgekeken, voor zover dat kan (4 seizoenen!). Sarah Manning is getuige van de zelfmoord van haar dubbelganger Beth Childs en neemt haar identiteit over. Vanaf dat moment belandt ze in één groot drama. Ze blijkt meerdere zussen te hebben, verspreid door Noord – Amerika en Europa. Maar het ergste is, er is een plan om hen allemaal te vermoorden. Menselijk klonen lijkt ineens freaky dichtbij te komen, brr!

Netflix tips - Orphan Black

 • Ben je meer toe een ietwat zoete drama film met een vleugje romantiek waarbij je geheid je zakdoeken nodig gaat hebben? Dan raad ik je aan om Unconditional op te zetten. Het Christendom speelt in deze film een rol maar op een manier die ook voor ongelovigen te behapstukken is. De film is gebaseerd op echt gebeurde verhalen. Samantha leeft een prachtig leven, totdat haar man wordt vermoord. Ondanks dat de politie de dader niet kan vinden, zoekt ze zelf verder en is ze haar geloof verloren. Tijdens deze zoektocht komt ze in contact met Joe, een goede vriend van vroeger. Joe vangt kinderen op in een arme onderontwikkelde buurt en probeert hun leven en hun toekomst op te fleuren.

Netflix tips - Unconditional

 • Mijn nieuwe verslaving van dit moment is de Amerikaanse serie Homeland. Stiekem had ik best een CIA agente willen worden. Undercover onderzoeken uitvoeren, ik geloof dat dat me wel ligt. In deze serie is Carrie de CIA agente die ervan overtuigd is dat een Amerikaanse marinier die na 8 jaar als krijgsgevangene bij Al Qaida teruggekeerd is naar Amerika, nu een spion is. Hij vormt een gevaar voor de nationale veiligheid. Een hele hoop kronkels en theorieën, heerlijk. Zeker een aanrader als jij je hier ook in kunt vinden! Vijf seizoenen staan er inmiddels online dus ik ben nog wel even zoet.

Netflix tips - Homeland

 • Beasts of No Nation. Deze film gaat over Agu, een jongen die verplicht wordt om mee te strijden als kindsoldaat. Een verschrikkelijk onderwerp en dus ook een hele heftige film, maar wel één die het kijken waard is. Agu heeft een fascinatie voor de oorlog ontwikkeld maar ook weerzin tegen de vreselijke daden die worden gepleegd door ‘zijn’ leger. Vijf sterren op Netflix en dat je niet zo heel vaak..

Netflix tips - Beasts of no nation

Dat waren mijn tips voor dit moment! Tijdens de koudere seizoenen kijk ik veel meer tv en dus ook Netflix, wie weet heb ik snel weer nieuwe tips voor jullie. Zoals je ziet hou ik wel van de nodige drama in films 😉 Gezellige Nederlandse familie films kijk ik ook super graag maar zie ik meestal al in de bioscoop.

Wat voor films kijk jij graag thuis op de bank?

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Sinds ik Netflix in huis heb, kijk ik eigenlijk vooral naar series. Op dit moment kijk ik naar The Following. Ik hou van spannende misdaad – thriller series. The Green Mile heb ik vroeger wel eens gezien, best een heftige film. Ik weet nog goed dat ik mijn tranen ook niet kon bedwingen.

  1. Reply

   Oh The Following klinkt dan ook als een serie voor mij, thanks! The Green Mile stond al heel lang op m’n lijstje en kon ik nu eindelijk terugvinden op Netflix 🙂

  • Inge
  • October 19, 2016
  Reply

  Jane the virgin ook kijken Dais! Maar 1 seizoen maar heerlijk no drama

  1. Reply

   Oh thanks voor de tip! Ook wel eens prettig haha

  • Godelieve
  • October 19, 2016
  Reply

  Wij ziin helemaal into Dexter, heerlijk! Heb je Derek al gezien, met Ricky Gervais?
  Ennem, the Do-over, The Ridiculous 6 en Special Correspondents zijn geniale films, lekker verstand op nul en bankhangen.

  1. Reply

   Ohja Dexter, op 1 of andere manier trekken die plaatjes me niet op Netflix haha! Alles wat jij nu noemt is nieuw voor mij, ben benieuwd thanks!

 2. Reply

  The Green Mile heb ik al meerdere keren gezien. Op dit moment zitten we op Netflix helemaal in the walking dead, zo spannend. Films kijk ik niet heel vaak op Netflix.

  1. Reply

   Jaa ik was zo blij toen ik the Green Mile op Netflix ontdekte! Nu eindelijk kunnen kijken. The walking dead is voor mij nog onbekend, thanks voor de tip 🙂

 3. Reply

  Ik kijk niet heel veel films, maar als ik er één kijk dan is dat meestal een feel good movie 😀 Ik heb gisteren trouwens 5 Nederlandse films bij bol besteld die mijn ouders mee kunnen nemen. Ben zo benieuwd! Ik ga straks dus Netflix even inruilen voor de ouderwetse dvd 😀

  1. Reply

   Oh slim! Blijft ook stiekem erg fijn hoor, een dvd’tje erin gooien! Je comment stond in de spam, geen idee waarom sorry!

   1. Reply

    Ja ik kom regelmatig in de spam terecht helaas. Geen idee waarom haha

  • ikhouvanbeautynl
  • October 20, 2016
  Reply

  Netflix, de beste uitvinding sinds het gesneden brood! Ik kijk voornamelijk lekkere wegkijkseries zials Modern Family en New Girl.

 4. Reply

  Ik kijk weinig films en ben meer van de series 🙂 Wel een erg leuk lijstje heb je gemaakt

 5. Pingback: 4x Netflix tips om de koude dagen door te komen.. #2 - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 shares