4x Netflix tips om de koude dagen door te komen.. #2

4 x Netflix tips

Zoals beloofd een extra blogje om te compenseren met mijn Wie is de Mol observaties op zondagmorgen. Want voor die mensen die Wie is de Mol 3 x niks vinden (ik snap het niet) of gewoon vertier voor doordeweekse dagen zoeken.. Vandaag weer 4 nieuwe Netflix tips!

 • Met stip (letterlijk, haha!) op nummer één: The 100. Eigenlijk ben ik helemaal niet zo van dit soort ‘onrealistische’ films of series. Ik kijk graag naar waargebeurde verhalen of verhalen die in ieder geval waargebeurd zouden kunnen zijn. Totdat een collega me wees op deze serie. Het verhaal speelt zich af 97 jaar na een nucleaire oorlog. De enige overlevenden bevinden zich boven de aarde in diverse ruimtestations die inmiddels samen zijn gekomen tot een geheel: de Ark. Misdrijven worden op de Ark direct en flink bestraft, groot of klein. Wanneer de zuurstof aan boord op dreigt te raken worden 100 veroordeelde minderjarigen op missie gestuurd om te testen of de aarde weer bewoonbaar is. Immers, zij zijn toch overbodig.. Ik ben inmiddels bezig met seizoen 2 van de 3 en oh my god, ik zit er helemaal in! En serieus, wat is Ricky Whittle (in de rol van Lincoln) een mooie man! Ik heb hem direct op Instagram toegevoegd, omdat het kan. De trailer van The 100:

 • Om maar even in hetzelfde genre series te blijven, The OA! Prairie Johnson is een jonge blinde vrouw die op zevenjarige leeftijd geadopteerd is en op 21 jarige leeftijd mysterieus verdwijnt. Als zij na 7 jaar ineens terugkeert, noemt zij zichzelf ‘the OA’, heeft ze haar zicht terug en zit haar rug onder de vreemde littekens. Waar zij is geweest wil ze niet vertellen aan de FBI of aan haar ouders. Dit deelt ze alleen met 5 personen die zij zelf uitkiest en vervolgens om hulp vraagt.. Tot nu toe is seizoen één beschikbaar en gezien het succes (en het open einde) denk ik ook wel dat er een seizoen 2 zal komen!
 • The Surprise. Dit vond ik een hele gekke maar toch wel goede Nederlandse (!) film. De hoofdrollen worden vertolkt door Jeroen van Koningsbrugge en Georgina Verbaan die beide wel klaar zijn met hun leven. Los van elkaar tekenen ze beiden een overeenkomst bij een ‘bedrijf’ wat een einde zal maken aan hun leven, wanneer zij het niet verwachten. Surprise… Totdat ze elkaar leren kennen en verliefd raken, want hoe komen ze nu nog onder deze contracten uit? De trailer van The Surprise:

 • Deze serie ben ik gestart maar heb ik voor mezelf even gepauzeerd. Travelers is namelijk iets té science fiction voor mij maar scoort over het algemeen wel hele hoge ogen. Vandaar dat ik deze vrij nieuwe serie toch even onder de aandacht wil brengen. De Travelers zijn personen die vanuit de toekomst terug zijn gestuurd naar het heden om het leven over te nemen van iemand wiens leven bijna voorbij zal zijn. Het precieze tijdstip van overlijden is bekend bij de Travelers, freaky… Door terug te gaan in de tijd (alleen mogelijk binnen de 21e eeuw) kunnen zij de toekomst veranderen en nare gebeurtenissen doen voorkomen.

 

Dus, tijd voor thee of een wijntje, een koekje of een zak chips en go! Heb jij nog goede Netflix tips voor mij? Ik hoor ze graag!

PS: het is de vrijdag de dertiende vandaag.. doe je voorzichtig?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  The 100 wil ik nog aan beginnen maar ik heb een soort van tijd tekort 😉

  1. Reply

   Heel herkenbaar ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

40 shares