7 redenen om direct een last minute te boeken

Nog niet eerder deed ik het, een last minute boeken. Ik vond het zonde want dan mis je de voorpret, ik hou van inlezen en voorbereiden, toe leven naar een vakantie. Afgelopen week heb ik die mening echter bijgesteld toen ik last minute in Marmaris, Turkije, bivakkeerde.. 9 redenen waarom ook jij moet boeken!

 1. De PRIJS!

  Als je maar goed zoekt, kun je echt voor belachelijk weinig geld op reis. Wij vonden dé tip via Vakantiepiraten.nl en vertrokken voor 100,- euro per persoon.. Not kidding. Het enige wat hier nog bovenop kwam was 30,- euro p.p. voor onze bagage.

 2. Nieuwe plekjes ontdekken

  Nee, ook ik had niet gedacht dit jaar voor de tweede keer in Turkije te belanden. Zonde? Nou nee, want ik heb nu wel het ontzettend leuke stadje Marmaris mogen verkennen en ben er een beetje verliefd op geworden. Nog niet eerder vond ik een Turks stadje zo leuk, ook Kemer kon hier zeker niet aan tippen. Hier zou ik best een vakantie appartementje willen hebben! 😉 Bij het boeken van een last minute kies je sneller voor een vakantie die je in eerste instantie niet had uitgekozen. Tijd voor veranderingen!

  Marmaris

 3. Spanning en sensatie

  ‘Dankzij’ de missende voorbereiding, had ik geen idee wat me te wachten stond. Niet echt mij, maar ook weer heerlijk! Ik heb de uren voorbereiding en websites doorklikken niet gemist, verrassingen zijn ook heel leuk!

 4. Leuk voor ‘erbij’

  Door de lage prijs is een last minute een leuke ‘extra’ vakantie. Omdat het kan. Go go!

 5. Geen druk

  Omdat de vakantie weinig kostte en onverwacht kwam, was de druk weg om te ‘moeten’ genieten. Het was een extra, een plus, een bonus. Mooi meegenomen en ja tuurlijk heb ik genoten, dubbel zoveel! Dat wil jij ook..!

  Marmaris cocktails

 6. Gebrek aan inpak stress

  Yep, ik heb vrijwel geen stress gehad om het inpakken van m’n koffer. Waarom? Er was geen tijd voor! Ik moest het één en ander regelen en afmaken voordat we zouden vertrekken, 3 dagen na het boeken. Dus de koffer werd ook een last minute en dit bevalt erg goed kan ik je vertellen!

 7. Vrij vragen kost minder moeite

  Oké, ik heb momenteel geen baan maar ik kan me dit heel goed inbeelden naar aanleiding van oude ervaringen… Ken jij het ook? Je hebt je vakantie aanvraag ingediend op je werk en dit moet vervolgens door een jury panel heen, 83 x besproken en bekeken worden waarna je na een paar weken eindelijk het verlossende antwoord krijgt. Hier is dus geen tijd voor! Tis ja of nee, en een beetje vriendelijke leidinggevende zegt heus wel ja als het werk het toe laat 🙂 Binnen een dag, halleluja! Boeken maar!

 

En en, ben je al om? Check zeker de site van Vakantiepiraten eens, en nee, dit wordt niet gesponsord 😉

Heb jij weleens een last minute geboekt? Is dit goed bevallen?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Woooow zo goedkoop! Dat is een éxtra fijne bijkomstigheid 🙂 Klinkt alsof jullie het onwijs leuk hebben gehad. Bij ons helaas geen mogelijkheid tot last minute maar wie weet ooit xo Daisy

 2. Heyhey Girl! Great artikel.
  Liefs, Miss B.

  1. Reply

   Thanks ?

 3. Pingback: Even bijkletsen - Werk, vakantie en mijn gezondheid - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares