London, baby! 8 Redenen om een bezoekje aan Londen te brengen

Londen

Londen, de stad waar ik vorig jaar meerdere malen was, ik mis het! Geen man meer die zonder dat ik het weet een ticket voor me boekt en ook geen excuus meer om er iedere twee maanden te zijn. Maar wel een hoop redenen, die hier los van staan, om deze mooie stad te missen en snel weer een bezoekje te brengen! Zowel voor jou als voor mij 🙂

 1. Metro

  De metro rijdt nu WEL door in de weekenden! De metro is mijn favoriete manier van vervoer wanneer ik in deze grote stad ben. Vorig jaar was ik van plan om na mijn dansfeestje in Londen, gewoon de metro weer te pakken naar de wijk Paddington waar ik overnachtte. That was not gonna happen.. Bummer! Met de bus terug naar mijn hotel dus.

  Die mensen van de dienstregeling hebben vast en zeker mijn blog gelezen en deze wijziging in de dienstregeling doorgevoerd, toch? 😉 Ideaal in ieder geval!

 2. Het Britse accent

  Ja ik kan er niks aan doen maar ik word ontzettend blij van het Britse accent. Het echte Britse accent he, niet het aso taaltje dat je er af en toe ook tegenkomt. Volgens mij hoor ik in een Brits kasteel geboren te zijn, eigenlijk.. Word jij hier ook blij van?

 3. Veilig

  Ja eigenlijk bleek dat al wel uit nummer 1, ik voel me ontzettend veilig in Londen. Anders was het waarschijnlijk ook niet in me opgekomen om ‘s nachts een metrolijn te willen pakken en als alternatief een bus route te nemen om 03:00. Ik weet niet wat het is en ik kan het je niet uitleggen maar ik hoop dat jij er net je zo veilig voelt!

 4. Dansen

  In Londen is het altijd feest, zo heb ik geleerd het afgelopen jaar. Wil ik dus dansen, kan ik dansen. Maar überhaupt het hele idee van ‘iedere dag is er wel een feestje’, me like! Ik hoef ze heus niet allemaal af te lopen maarre, het kan! Wat voor soort feestje jouw voorkeur ook heeft, London got it!

 5. Shoppen

  Van Victoria’s Secret naar New Look, Forever 21, Harrods en terug. LOVE IT! Ook in je eentje is shoppen in Londen een ‘blast’, go for it! Vergeet niet ook een kijkje te nemen in één van de grote winkelcentra, alle bekende ketens bij elkaar onder één dak, ideaal.

 6. Food

  In Londen ben ik voor het eerst in aanraking (letterlijk, ha-ha!) gekomen met Libanees eten en ik denk dat dit toch wel in mijn top 3 van lekkerste eten ooit komt. In Londen is uiteraard alles verkrijgbaar en juist die mengeling van alle culturen door de straten heen is heerlijk. Okay, Amsterdam biedt ons dit waarschijnlijk ook maar denk aan de combinatie met de mooie Engelse taal…;)

 7. Lichtjes

  Behalve dat het in Londen altijd feest is, brandt er ook altijd licht. En heb je ‘s avonds de mooiste uitzichten over de Thames die je je kunt voorstellen. Op zo’n moment wordt je verliefd op deze geweldige stad.

  Londen

 8. Eekhoorns en vosjes

  Een bruisende stad maar tegelijkertijd is er meer natuur dan je denkt. In de prachtige parken zit het bomvol met eekhoorns die wachten tot jij ze voert. ‘s Avonds heb je grote kans om ineens een ‘cityfox’ tegen te komen, een stads vos dus! Ik vond ze enorm groot en mooi. Ze hebben zichzelf aangepast aan het leven in de stad, er is dus echt een nieuw soort vos ontstaan. Een urban vos, zo cute! Go and see!

Ben jij net zo verliefd op Londen als ik en heb je nog een leuke tip? Let me know!

Op Diyaata heb ik al vaker geschreven over Londen tips zoals bijvoorbeeld het (gratis te bezichtigen) Victoria and Albert museum wat zeker een bezoekje waard is!

Tags: londen

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Pingback: Travel - Reizen met de Eurostar - Van Brussel naar Londen - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares