11 x een foute man herken je zo

11 x een foute man herken je zo

Yep, ik ga het aan je vertellen. Hoe herken je een foute man! Niet omdat ik inmiddels een pro, een expert, ben geworden maar wel omdat ik de signalen van verre zie en hoor aankomen! Of ik er dan vervolgens iets mee doe, dat is een tweede, maar ik herken de tekens wel (met dank aan bijvoorbeeld Mr A en Mr B). Samen met hulp van een mede ervaren vriendin heb ik een lijstje opgesteld, want je kunt maar beter op je hoede zijn. Benieuwd? Lees vooral verder!

 1. Meneer is heel druk en heeft enkel tijd wanneer het hem uitkomt

  Meneer is druk, heel druk. Een afspraakje plannen, liever niet. Maar als het alsnog lukt die zaterdagavond dan staat hij op de stoep of je krijgt een uitnodiging per whatsapp. En wat doen wij? Wij openen de deur vol enthousiasme en bedanken meneer voor het maken van tijd voor jou, de meest belangrijke persoon in zijn leven. Of we springen per direct de auto of trein in, de fiets op en racen er vandoor want hij ‘wacht’ immers op jou. Dames nogmaals, jij bent de belangrijkste persoon in zijn leven…. Rustig aan dus! Hij kan ook best even wachten. Enne, heb je plannen gemaakt met vriendinnen? Laten staan die plannen! Jammer maar helaas, nu is jouw agenda volgeboekt.

 2. Blauwe vinkjes

  Al vaak heb ik het gehad over blauwe vinkjes. Tot op zekere hoogte, moet je je niet gek laten maken door blauwe vinkjes op Whatsapp. Totdat meneer regelmatig ruim 10 minuten online is maar niet reageert in jullie gesprek. Dan wordt het wel een beetje twijfelachtig, in combinatie met de andere zeven tekenen!

 3. Praten over de toekomst is een no go

  Tja, de toekomst. Moeten we het daar nu over hebben? Go with the flow, leef met de dag, blabla. Get real, wil deze man wel een toekomst met jou aangaan? Confronteren is de key!

 4. Privé zaken blijven privé

  Stiekem probeer je steeds meer te weten te komen over de man van jouw dromen. Totdat je je ineens beseft dat jouw vragen altijd heel subtiel worden weggewuifd, niet belangrijk. Foute mannen geven liever niet teveel van zichzelf bloot, voor de zekerheid.

 5. Hoe gaat het met je?

  Deze vraag wordt niet gesteld óf er wordt niet geluisterd naar het antwoord. Om privé vragen te ontwijken is het namelijk wel heel gemakkelijk om het onderwerp naar jou te verschuiven, maar luistert hij ook naar wat je zegt? En luistert hij om te luisteren, of puur en alleen om te antwoorden? Wij willen (en verdienen!) echte interesse!

 6. Zijn familie is en blijft een mysterie

  Het komt er maar niet van. Druk, druk, familie is weg of ziek zwak en misselijk. Hoe dan ook, er is altijd een excuus om zijn familie niet te ontmoeten. Ook dit is namelijk te privé. Als jij niks van zijn privé leven afweet en zijn sociale kringetje niet kent, is hij ook niet ‘kwetsbaar’.

 7. Happy couple foto’s op social media zijn een no go

  Waarom wil je die foto online plaatsen, dat is toch gewoon privé? Dan gaan mensen zich er mee bemoeien, geen reden toe. Dat jij en ik die foto en herinnering hebben is toch genoeg, daar heeft niemand iets mee te maken. Uhh…maar wat dan als jij gewoon je liefdes geluk (online) wil delen? Mag dat dan niet?

 8. Openbaar terrein, liever niet

  Kom schat, we kijken lekker thuis op de bank een filmpje. En dat dan ieder weekend….

 9. Jaloezie, éen kant op

  Een beetje jaloezie is best gezond en stiekem soms ook best fijn, dat je vent voor je ‘vecht’ en jaloers wordt als je een ander manpersoon teveel aandacht geeft. Als het begint door te slaan en jouw jaloezie ongeoorloofd is, dan wordt het een ander verhaal! Je moet wel alleen de deur uit kunnen of een avond weg met vriendinnen zonder rare blikken of vermoedens. Als je met regelmaat appjes begint te krijgen van een onbekend manpersoon, ja dan mogen er vragen gesteld worden, graag zelfs! Die jaloezie hoort wel wederzijds te kunnen. Als jouw lover ieder uur met een glimlach op zijn gezicht appt met het buurmeisje of zijn collega, mag je daar best eens naar vragen. En het daarna weer loslaten natuurlijk, mits het antwoord klopt en jou tevreden stelt!

 10. Zijn telefoon is verboden terrein

  De paniek slaat toe als zijn telefoon piept en op de leuning van de bank ligt, terwijl meneer net wat te drinken is gaan halen in de keuken. In sneltreinvaart is hij terug, al kwam het wellicht niet eens in je op om een blik op het scherm te werpen. Zijn telefoon gaat over en nadat hij een blik op het scherm heeft geworpen wordt de beller weggedrukt. ‘Oh, niet belangrijk, bel ik later wel terug’. Uhm, why?

 11. Beloftes worden niet nagekomen

  Beloftes aan jou hebben weinig waarde (meer) en er is altijd een excuus. En jij trapt erin, maar niet iedere keer weer opnieuw, dit houdt een keer op! Don’t let him fool you girl.

Even voor de duidelijkheid, maak het alsjeblieft niet uit met je lover als er af en toe blauwe vinkjes te zien zijn en er nog geen antwoord op jouw whatsapp bericht is gekomen. Maak het ook niet uit als je vriend gewoon een avondje wil chillen en (een keer) geen zin heeft in een fancy restaurant. Neem alles met een korreltje zout, maar ga wel ernstig twijfelen als de meerderheid van de bovenstaande tekens voorkomen in jouw relatie. Good luck 🙂

Heb jij wel eens met een bad boy gedate? Wat gaf voor jou de doorslag om weg te rennen? Of ben je nog niet weggerend?!

 

Tags: dating

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Dat van die foto’s delen op social media vind ik zelf eigenlijk ook. Maar ik deel sowieso weinig op social media , dus het ligt in dezelfde lijn. Op social media zitten vaak ook mensen waar ik verder niet echt contact mee heb dus ik vind het dan raar als ze wel alles van mijn privéleven weten. Nu ben ik een bad girl? 😉

  1. Reply

   Haha zeker weten niet! Zolang je niet ook nog aan alle andere 10 tekens voldoet..;)

 2. Reply

  Ugh….heel veel puntjes van dit lijstje herken in in mijn ex. Maar goed dat het uit gegaan is haha. -x-

  1. Reply

   You go girl!

  • Lynn
  • February 7, 2016
  Reply

  Wat een leuk artikel! Ik herken een aantal dingen in een jongen die in gedate heb.. Ik wist ook dat het niet zou blijven werken.. Maar dat kon me weinig schelen. Nu is het wel over 😀 liefs

  1. Reply

   Gelukkig heb je uiteindelijk wel voor jezelf gekozen! 🙂

  • Els
  • February 7, 2016
  Reply

  Praten over de toekomst is no go… Dat vind ik toch wel de meeste herkenbare van een foute man. En te druk hebben is een van de eerste singalen.

  1. Reply

   Mee eens!

 3. Reply

  Whaha gelukkig ben ik die nog nooit tegengekomen! Behalve dan die blauwe vinkjes inderdaad. Soms wil ik echt keihard schreeuwen: AAN ALLE MANNEN: PAK DIE TELEFOON EN APP ONS TERUG!!! Schijnt heel lastig te zijn om één of andere manier 😉

  1. Reply

   Haha! Zeer lastig inderdaad, beetje jammer!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares