9 x Wat in de winter wél mag en in de zomer niet

9 x Wat in de winter wel mag..en in de zomer niet!

Ja hoor, ik mag het zeggen vind ik, de winter is gearriveerd! Wat is het koud ‘s ochtends vroeg, brrrr! Ik kan niet wachten tot de kerstboom van zolder mag, maar ik moet van mezelf nog heel even wachten tot onze Goedheiligman het land weer uit is. Maar ook echt geen dag langer!

Tot die tijd, vind ik het ook heerlijk om thuis te zijn en lekker kneuterig onder een dekentje met een kop thee of chocomelk op de bank te zitten. Mét de kaarsjes aan! Heb jij ook zin in winterse kneuterigheid of zie je het nog niet zo zitten? Allebei een goede reden om door te lezen want ik geef je mijn redenen om lekker positief deze winter tegemoet te gaan!


 

 1. Ben jij ook zo’n koukleum? Die het liefst na een dag zon en 25 graden, ‘s avonds weer onder een dekentje op de bank ploft? Dat is een beetje gek, heb ik me laten vertellen. Maar vanaf nu, kom maar op met die dekentjes!

  Plaids
  De action verkoopt deze heerlijke dekentjes voor 9,95, score!
 2. Die extra kilo’s, tja ik wil ze ook niet. Maar in de winter is het wél ietsje minder erg. Coltrui eroverheen en niemand die er naar kraait. Nouja, tot op zekere hoogte dan hè.

 3. De winter is het perfecte seizoen om al die leuke webwinkels te gaan ontdekken en bekijken. Ik bedoel, daar heb ik ‘s zomers geen tijd voor en dan sluit ik een shopsessie graag af met een drankje op het terras. Nu niet, ik blijf lekker bij de verwarming met een kop thee en start de laptop op, hoezee!

 4. Cadeautjes tijd! Eerlijk is eerlijk, Sinterklaas en de Kerstman heb ik nog niet eerder gezien bij 30 graden. Wie wil scoren.. moet kou lijden!

 5. The game is on! In de winter is het veroorloofd om gezelschapsspelletjes van zolder te halen. In de zomer komt het niet in me op en ik geloof ook niet dat er iemand met me mee doet. Vanaf nu, game time!Snowflakes

 6. De tuin mag een beetje verwaarloosd worden.. Toch wel rustig zo, moet ik bekennen.

 7. Badderen maar! Half december vertrek ik weer voor een paar dagen naar Londen, tijd voor een bezoekje aan de Lush. Als het warm weer is, komt het er toch minder van, zonde van de tijd. Winter has arrived dus kom maar op met die bubblebars!

 8. Ik weet nog niet of het er dit jaar voor mij in zit maarre, het is weer tijd voor de zonvakantie die nog veel beter voelt als je hier de vrieskou mag achterlaten! Want dan heb je het verdient… toch?

 9. Eindelijk tijd én een excuus om al je favoriete (of wannabe favoriete) series en films te kijken. Niemand die jou zal storen om te vragen of je naar de boulevard of het terras komt, de sociale controle wordt tijdelijk verlaagd!


  Ik hoop dat je de winter (weer) een beetje ziet zitten!

Ben jij meer een winter- of een zomertype?

 

Tags: winter

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ik heb in de winter ook veel minder afspraken. Want dan moet je de kou in brr. Dit jaar ga ik wel voor het eerst de kerstman met 30 graden zien. Heel apart lijkt mij dat!

  1. Reply

   Ooh wat fijn!! Heerlijk haha

  • Godelieve
  • November 25, 2015
  Reply

  Ik ben echt een zomermens omdat ik die zon nu zo mis, maar inderdaad, ongegeneerd onder een dekentje kruipen, de hele dag in bed liggen óf in je huispak rondlopen, warme chocomelk kan gewoon de hele dag door… Nog maar niet te spreken over het feit dat ik veel minder rokjes en jurkjes draag in de winter, dus de benen hoeven niet zo vaak gedaan te worden 😉
  En zo kan ik nog wel even door gaan, haha!

  1. Reply

   Precies, het heeft heus wel voordelen 😉

 2. Reply

  Haha heerlijk wat een enthousiasme! 😀 Mijn huis is al twee weken helemaal in kerst gehuld.. oeps haha. Vind deze tijd de meest gezellige van het jaar dus lekker lang van genieten dacht ik zo! Hier is het geen winter dus wordt het niet kouder dan dat het normaal al is. Al die fleecedekens en poncho’s gebruiken wij het hele jaar door haha. Ik houd niet van hele hete temperaturen, maar extreme koude hoeft ook niet langer dan een week te duren. Dus ben meer een tussenin-type 😉 Gelukkig is het hier precies het klimaat wat bij mij past 😀

  1. Reply

   Oh jaloers! En je zit dus echt op je plek, wauw 🙂

  • Jinn
  • November 25, 2015
  Reply

  Leuk artikel! Ik ben echt een zomer-mens, maar als ik het zo lees bevalt de winter me inderdaad ook wel prima nu je het zegt. Lekker die binnenzit-dagjes met een dekentje en film/serie en kop thee + SNACKS. HeerlijK!!! Doe je idd in de zomer niet zo snel!

  1. Reply

   Haha helemaal waar! We moeten er dus maar het beste van maken!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares