About

Het was tijd om weer te beginnen met schrijven. Mijn trip naar Oeganda in oktober van 2013 is de grootste reden geweest om weer te starten. En wellicht een excuus om er ook mee door te gaan.

Mijn naam is Daisy, 28, een nuchtere Zeeuwse met vaak een duidelijke mening.  In het echte leven wat voorzichtiger, gevoeliger en met een pas op de plaats. Op m’n blog gewoon ik, zoals mijn familie en echte vriendinnen mij kennen. Behalve een plekje voor mezelf, hopelijk ook een inspiratiebron om je dromen na te leven en te genieten van alle leuke dingen in het leven. Ook ik heb geen perfect leven en ook dat mag gezien worden, maar over het algemeen sta ik positief in deze wereld!

Passies: Jack & Jessy mijn schatten van katten, Bachata dansen, Goes ‘my town’, mijn lieve vriendinnen, familie, kinderen, Afrika, de combinatie kinderen en Afrika, beauty en lifestyle.

Daisy - Diyaata

Diyaata?

Diyaata is Mandinka, een Afrikaanse taal gesproken door het Mandinka volk in een groot aantal (West) Afrikaanse landen waaronder Gambia. Het woord Diyaata heeft meerdere betekenissen die mij blij maken; united, sweet en friendly. Mooie begrippen die ik zeker wil uitstralen op mijn blog! Hoe mooi is het om ‘united’ te zijn in een sweet en friendly omgeving, perfect. Afrikaans omdat ik verliefd ben geworden op het continent Afrika en met Afrika. Alles bij elkaar zegt Diyaata dus veel over wie ik ben en wie ik wil zijn.

diyaata logo

Comments

  1. Pingback: TAG - 15 Reisdilemma's - Barcelona of Rome? - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!