About

Het was tijd om weer te beginnen met schrijven. Mijn trip naar Oeganda in oktober van 2013 is de grootste reden geweest om weer te starten. En wellicht een excuus om er ook mee door te gaan.

Mijn naam is Daisy, 32, een nuchtere Zeeuwse met vaak een duidelijke mening.  In het echte leven wat voorzichtiger, gevoeliger en met een pas op de plaats. Op m’n blog gewoon ik, zoals mijn familie en echte vriendinnen mij kennen. Ik woon samen met mijn lieve vriend, dochter Zinzi Loua en ik mag mezelf ook bonusmoeder noemen!

Op Diyaata komt mijn liefde voor reizen voorbij en deel ik curvy fashion outfits en beauty tips. Graag vertel ik je meer over mijn belevenissen als mama, mijn persoonlijke hoogte- en dieptepunten en alledaagse hersenspinsels

Behalve een plekje voor mezelf, is Diyaata hopelijk ook een inspiratiebron voor jou om je dromen na te leven en te genieten van alle leuke dingen in het leven. Veel leesplezier!

Passies: mijn dochter Zinzi, Jack & Jessy mijn schatten van katten, Goes en dus ook Zeeland, mijn lieve vriendinnen, familie, reizen, beauty, curvy fashion, interieur en lifestyle.

Daisy - Diyaata

Diyaata?

Diyaata is Mandinka, een Afrikaanse taal gesproken door het Mandinka volk in een groot aantal (West) Afrikaanse landen waaronder Gambia. Het woord Diyaata heeft meerdere betekenissen die mij blij maken; united, sweet en friendly. Mooie begrippen die ik zeker wil uitstralen op mijn blog! Hoe mooi is het om ‘united’ te zijn in een sweet en friendly omgeving, perfect. Afrikaans omdat ik verliefd ben geworden op het continent Afrika en met Afrika. Alles bij elkaar zegt Diyaata dus veel over wie ik ben en wie ik wil zijn.

diyaata logo

Comments

  1. Pingback: TAG - 15 Reisdilemma's - Barcelona of Rome? - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.