About

Welkom op Diyaata.com! Wat leuk dat je bent komen kijken op mijn persoonlijke lifestyle blog. Dit is mijn online plekje waar ik graag schrijf en deel, over hetgeen ik meemaak als single mama, over interieur en plussize fashion. Op mijn Instagram krijg je een extra kijkje in ons leven.

Mijn naam is Daisy, 33, een nuchtere Zeeuwse met vaak een duidelijke mening.  In het echte leven wat voorzichtiger, gevoeliger en met een pas op de plaats. Op m’n blog gewoon ik, zoals mijn familie en echte vriendinnen mij kennen. Toen Zinzi nog geen 9 maanden oud was, werd ik alleenstaand mama. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Op Diyaata komt mijn liefde voor Zinzi uiteraard voorbij, af en toe een stukje reizen, interieur,  en deel ik curvy fashion tips. Graag vertel ik je meer over mijn belevenissen als mama, mijn persoonlijke hoogte- en dieptepunten en alledaagse hersenspinsels

Behalve een plekje voor mezelf, is Diyaata hopelijk ook een inspiratiebron voor jou om je dromen na te leven en te genieten van alle leuke dingen in het leven. Veel leesplezier!

Passies: mijn dochter Zinzi, Jack & Jessy mijn schatten van katten, Goes en dus ook Zeeland, mijn lieve vriendinnen, familie, reizen, beauty, curvy fashion en interieur.

Diyaata?

Diyaata is Mandinka, een Afrikaanse taal gesproken door het Mandinka volk in een groot aantal (West) Afrikaanse landen waaronder Gambia. Het woord Diyaata heeft meerdere betekenissen die mij blij maken; united, sweet en friendly. Mooie begrippen die ik zeker wil uitstralen op mijn blog! Hoe mooi is het om ‘united’ te zijn in een sweet en friendly omgeving, perfect. Afrikaans omdat ik verliefd ben geworden op het continent Afrika en met Afrika. Alles bij elkaar zegt Diyaata dus veel over wie ik ben en wie ik wil zijn.

diyaata logo

Comments

  1. Pingback: TAG - 15 Reisdilemma's - Barcelona of Rome? - Diyaata

  2. Pingback: Personal - Even voorstellen.. - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.