Disclaimer

In alles wat op Diyaata gepubliceerd wordt, vind je mijn persoonlijke mening en/of standpunten. Uiteraard probeer ik ervoor te zorgen dat alles wat ik schrijf, klopt en de waarheid van dat moment is. Ik kan echter niet voorkomen dat er wellicht ergens een foutje insluipt. Mocht de informatie die op Diyaata staat door jou worden gebruikt, is dit geheel voor eigen risico en onder voorbehoud van typefouten. Er kunnen geen rechten aan de inhoud worden ontleend.

Copyright

Mocht je tekst van Diyaata willen overnemen, mag dit mits er een naamsvermelding en link naar Diyaata wordt vermeld. Nog liever, krijg ik een mailtje van je! Mijn contactgegevens staan op de contact pagina.

Foto’s op Diyaata zijn of door mij persoonlijk gemaakt of in combinatie met een foto of foto’s van een beeldbank met beelden die vrij zijn voor commercieel gebruik. Indien anders, wordt dit vermeld. Persoonlijke foto’s van mijn hand zijn voorzien van copyright en kunnen alleen worden gebruikt met mijn, vooraf aangevraagde, toestemming.

Samenwerkingen

Samenwerkingen vind ik super leuk! Ik krijg er energie van om met een leuk merk of mooie winkel samen te werken. Wanneer er sprake is van een samenwerking, zal ik dit altijd vermelden in mijn blogpost om duidelijk te zijn naar mijn lezers toe en tevens te voldoen aan de Reclamecode. Desalniettemin, sta ik altijd achter de mening die ik online weergeef en verandert dit niet door een samenwerking. Ben ik enthousiast, dan ben ik echt enthousiast!

Voor verdere opties en onderlinge (specifieke) afspraken kun je me altijd contacteren.