Beauty – Action Hegro Cosmetics – Bed & Body Mist Relaxing Water

Action Body Mist

Een poosje terug raadde ik jullie de Bed & Body mists van Rituals aan. Vandaag heb ik een goedkoper alternatief, die eigenlijk nét zo fijn is! Deze Bed & Body Mist vond ik namelijk bij onze geliefde Action en is helemaal budgetproof!

Bed & Body Mist Relaxing Water

De Bed & Body Mist is van het merk Hegro Cosmetics, waar ik tot dusver nog niet bekend mee was. Ik spotte dit leuke flesje tussen de geurtjes in het cosmetica vak en ik werd heel aangenaam verrast toen ik de geur testte.

Bed & Body Mists horen wat mij betreft een zachte geur te hebben die opfrist en/of je doet relaxen. Je spuit de geur op je lichaam of je beddengoed om lekker tot rust te komen en jezelf te pamperen. Doordat het meestal hele zachte geurtjes zijn, hoef je niet zuinig te zijn en waan je je in een soort kuuroord na gebruik!

Action Bodymist (1)

Relaxing Water voldoet wat mij betreft helemaal aan mijn eisen voor een goede Bed & Body Mist. Deze geur is vooral lekker fris, en daardoor ideaal voor je beddengoed. Niemand heeft tijd om elke dag het bed te verschonen maar met een spraytje Relaxing Water, kom je qua geur een eind in de buurt!

Vernevel de bodymist over lichaam en/of beddengoed voor een verfrissend effect.

Waar ik deze mist nu echt naar vind ruiken? Ik heb werkelijk geen idee… Fris, dat is echt het beste en enige woord wat ik er voor kan bedenken. Ik hou zelf niet zo van frisse geurtjes als parfum, op mijn lichaam. Deze geur is wat mij betreft wél perfect voor m’n beddengoed en dus ga ik hem daarvoor gebruiken.

De verpakking vind ik leuk en best nog chique! Geen straf om deze fles in je slaapkamer neer te zetten dus.

Action Bodymist (4)

Feitjes

Ik betaalde 1,99 euro voor een fles van 150 ml. De body mist blijft niet superrrrrr lang hangen (logisch wel) en je moet dus regelmatig even een spuitje extra gebruiken. Maar hee, voor twee euro krijg je een fles van 150 ml dus wat let je!

Gebruik jij weleens een mist voor je beddengoed?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares