Beauty – Action Hydrogel Lip Mask – Gehydrateerde en vollere lippen?!

Deze beauty gadget van de Action lag al laaaaange tijd te wachten tot ik de tijd nam. Altijd had ik wel een excuus om deze niet te testen of te reviewen, stuk ongeduld dat ik ben. Totdat ik afgelopen zaterdag er nog één kreeg van Chantal bij Echte Post Is Cool. Hint! Tijd om de Hydrogel Lip Mask te testen.

Hydrogel Lip Mask Action (1)

Hydrogel Lip Mask, wat belooft het en hoe werkt het?

Dit leuk verpakte maskertje is uiteraard speciaal voor de lippen en vind ik er echt heel schattig uitzien. Een scrub voor de lippen, daar ben ik wel mee bekend mee, een masker is echter nieuw voor me!Hydrogel Lip Mask Action (4)

Na afgelopen winter lijkt me dit echter geen overbodige luxe gezien de beloftes van dit product:

Zorgt voor gehydrateerde, zachte en vollere lippen

Prima, dat wil ik, kissable lips! Ik was heel benieuwd hoe het masker zelf eruit zou zien en dat blijkt heel vakkundig verpakt te zitten in een soort plastic doosje. Hierin zit een doorzichtig masker (wederom beschermt door twee beschermlaagjes plastic)  in de vorm van een mondje. Hydrogel Lip Mask Action (1)Een soort gel achtig vormpje dus, wat je op je lippen aanbrengt. Deze breng je aan op de schone lippen en druk je goed aan.

Hydrogel Lip Mask Action (1)

So far so good! Maar dit ziet er wel echt hilarisch uit, wat een ding joh. Ik hoopte terwijl ik dit maskertje op had, gewoon in huis te kunnen opruimen maar dat lukt dus niet. Het masker glijdt naar beneden en stil zitten is dus key. Ik voel eigenlijk alleen maar een gel achtig koud spulletje op m’n lippen, geen tintelingen of iets anders spannends.

Na 15 tot 20 minuten mag je het masker verwijderen en het overgebleven serum inmasseren, aldus de verpakking

Het resultaat

Okay eerlijk? Niks, nada, noppes. Toen ik het masker eraf haalde voelde ik eigenlijk 0 serum… mijn lippen waren gewoon een beetje koud. Grotere lippen? Niet waar te nemen, niet met de beste wil van de wereld. En dus is er ook geen voor en after foto want eh, die sloegen nergens op. Zacht waren m’n lippen wel, maar ik denk dat er gemakkelijkere en snellere manieren zijn om dit te bereiken.

Conclusie: het is hilarisch voor Instagram stories (guilty), het is grappig voor een gezellig meidenavondje maar het resultaat vind ik echt bagger. De prijs is natuurlijk wel weer echt Action like en dat maakt het gewoon een cute en leuk cadeautje, hebbedingetje. Voor 0,59 euro te koop!

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 shares