Beauty – Budget Tip – Action Leave-On Cream Gezichtsmaskers

Action Gezichtsmaskers

Zo, tijd voor weer een leuke budget tip in de categorie beauty. Speciaal voor luie mensen (zoals ik) presenteer ik u: gezichtsmaskers die je NIET hoeft af te spoelen. Leave-On Cream gezichtsmaskers, van de Action!

Leave-on gezichtsmaskers

Mijn huid knapt er altijd weer van op, een heerlijk maskertje. Jammer genoeg ben ik een beetje lui, als het aankomt op maskertjes aanbrengen en de tijd nemen om deze in te laten trekken en er weer af te halen. Toen ik echter dit product bij de Action zag liggen dacht ik, dit is perfect!

Action Gezichtsmaskers

Deze gezichtsmaskers worden per twee verkocht in leuke portie verpakkingen die er super cute uit zien. In één verpakking vind je een ‘refreshing cucumber’ en een ‘moisturizing Shea butter’ masker. Het zijn grote portieverpakkingen en ik moet eerlijk bekennen dat ik niet de gehele inhoud heb aangebracht omdat ik wat onzuiverheden had. Het trekt echter vrij snel in en ik denk dat je dus wel de gehele verpakking zou kunnen gebruiken. Mijn huid werd er super zacht van en ze zijn ideaal, want je hoeft na het aanbrengen nergens meer over na te denken. De verpakking is top want je hebt gewoon een ‘potje’ in plaats van zo’n irritant zakje.

Action Gezichtsmaskers

Deze maskers zijn echt bedoelt om je huid te hydrateren en verfrissen, niet om je huid te reinigen. Hou daar wel even rekening mee. Een easy, budget proof, relax momentje dus! Voor de verpakking met twee ‘Leave-On Cream’ maskers betaal je 0,99 euro bij de Action.

Ben jij net als ik ook te lui om regelmatig maskers aan te brengen, of doe je dit wel trouw?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 shares