Beauty – Review – Action Nagellak – Pink 330

Action nagellak

Toen ik in het ziekenhuis lag kwam er een lieve vriendin langs met een heel geslaagd en toepasselijk cadeautje. Een felroze nagellak, dat fleurt mij natuurlijk altijd op! Al eerder testte ik de budgetproof nagellak van de Lidl, maar hoe zit het eigenlijk met de Action nagellak?

Pink 330

Ik kreeg een prachtig verpakte fuchsia nagellak met kleurnummer 330. Het zwarte doosje doet bijna denken aan één of ander high end merk, zo chique. Als ik niet beter wist, zou ik er zo intrappen. De verpakking vertelt dat deze nagellak long lasting is en dat ga ik natuurlijk testen.

De kleur, do I really need to tell you? Dit is roze zoals roze bedoelt is, lekker knallend, fuchsia, de felle ‘Barbie’ roze kleur. Je weet wel, die kleur van de felle roze pumps van Barbie.

Action nagellak

Aanbrengen

Van tevoren heb ik zoals altijd een base coat aangebracht om verkleuring van mijn nagels te beperken.

Het kwastje is top, niet te breed maar ook zeker niet te smal zodat je blijft lakken en je van die lelijke strepen krijgt. Qua breedte vond ik het kwastje vergelijkbaar met die van de meeste lakjes van Catrice (groot fan).

Op de verpakking staat dat je twee laagjes moet aanbrengen, dus dat heb ik gedaan. Maar eerlijk is eerlijk, als je heel lui bent of haast hebt of eh.. gewoon geen zin hebt, met één laagje dekte de nagellak ook al heel goed. Ik weet niet of dit met alle kleuren het geval is, maar bij deze in ieder geval wel. Omdat ik natuurlijk wilde uittesten hoe ‘long lasting’ de nagellak is, heb ik de instructies wel netjes opgevolgd en twee laagjes aangebracht. Dit ging allemaal super soepel, vrij nauwkeurig en snel.

Ik heb mijn nagels afgelakt met mijn topcoat, net zoals altijd, maar de lak glansde wel al heel mooi van zichzelf.

Action nagellak

Resultaat

Het resultaat mag er zijn! Knallende roze nagels, ik vind de kleur op mijn nagels zelfs nog iets mooier dan in het potje, hij is iets dieper van kleur geworden.

Long lasting… Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Na twee dagen begonnen er toch kleine beschadigingen (chips) aan de randjes van mijn nagels te komen. Deze beschadigingen waren nog niet super super storend en waarschijnlijk ben ik de enige die het zag. Op dag drie mistte ik echt een stukje lak op de nagel van mijn wijsvinger.

Ik kan me voorstellen dat ik als ik veel had schoongemaakt of fulltime achter een computer had zitten typen, de beschadigingen nog groter waren geweest. Ik vond het nu nog wel te doen en niet al te opvallend.

Op dag vijf was het echt niet meer mooi en heb ik de nagellak weggehaald. Normaal gesproken red ik het ongeveer een week met een lak maar deze kleur is natuurlijk ook wel erg opvallend.

Action nagellak

Prijs

Het was natuurlijk een cadeautje maar ik heb even op de website gespiekt. Deze Action nagellak kost je welgeteld… 1 euro! Goeie deal! Ik weet zeker dat we de Action allemaal weten te vinden dus ik raad je zeker aan om een leuk kleurtje aan te schaffen! Verwacht geen long lasting nagellak die een week zonder enige beschadiging blijft zitten maar gewoon een redelijk goede normale nagellak.

Is het leuk om ook eens Action of Lidl make up te testen en te reviewen hier op Diyaata? Let me know!

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie zomer kleur!

  1. Reply

   Gaaf he!

 2. Reply

  Voor die prijs ziet hij er zeker goed uit! 🙂

  1. Reply

   Vind ik ook, zeker weten een euro waard 😉

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

17 shares