Action sheet maskers – Budget masker – Review

review-action-sheet-maskers

Een hele tijd geleden stonden ze al op m’n Instagram en ik zou ze gaan reviewen, de Action sheet maskers! Ik ben sinds kort echt groot fan van sheet maskers. Gewone maskers vind ik veel te veel gedoe. Zouden deze budget varianten hun werk goed doen?

Ik heb alle drie de varianten gekocht die ik kon vinden en ze beloven allemaal een andere werking dankzij de verschillende ingrediënten. Uiteraard zitten ze per stuk verpakt, dus je koopt één sheet masker per verpakking.

Facial Sheet Mask with wild rose extract & stabilized vitamin C

Action sheet masker

Heel eerlijk? Dit klinkt alsof het heerlijk ruikt (wild rose) maar verder heb ik geen idee. De verpakking zegt:

Helps to improve your skin’s natural glow

Okay, duidelijk! Als ik Google op Vitamine C voor de huid, blijkt dit dan ook wel een erg fijne vitamine te zijn voor huidverbetering. Het helpt tegen huidveroudering en zorgt voor een egalere gezonde huid. Het verhelpt schade door invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld zonlicht, vervuiling en de lucht die je inademt.

Facial Sheet Mask – With blueberries & yoghurt extract

Action sheet maskers

Dit klinkt een beetje als een ontbijt van mij, yoghurt met blauwe bessen, haha! De verpakking vertelt het volgende:

Soothes your skin and has revitalising properties

Het zorgt dus voor een zachte huid en een oppepper voor je gezicht, heel algemeen maar klinkt prima.

Facial Sheet Mask – With almond oil & vitamin E

Action sheet maskers

Dit zegt mij eigenlijk het meeste! Amandel olie en vitamine E, daar kan ik wel wat mee. De verpakking zegt:

Hydrates your skin & has nourishing properties

In andere woorden, het hydrateert en voedt je huid. Heerlijk en iets wat mijn huid zeker nodig heeft. Vitamine E maak je niet zelf aan maar krijg je binnen door voeding en goede huidverzorging. Het is de meest voorkomende vitamine in de huid en zorgt er bijvoorbeeld voor dat je minder snel verbrandt. Het zorgt voor natuurlijke bescherming, een pasgeboren baby heeft dan ook een hoge concentratie vitamine E in de huid!

Dit masker heb ik getest want mijn huid is op het moment erg droog door het koude weer. Zoals elk sheet masker was het masker helemaal doordrenkt met alle beloofde substanties. De beschrijving zegt dat je het masker 20 tot 30 minuten moet ophouden. Ik was er na 20 minuten wel klaar mee hoor! Na het gebruik moet je je gezicht met water reinigen, dat vond ik eigenlijk wel jammer. Ik ben gewend alles lekker in te masseren na het gebruik van een sheet masker. Maarre, hij was fijn! Mijn gezicht voelde weer fijn gehydrateerd aan.

Action sheet masker
Ik moet jullie toch wel heel aardig vinden, dat ik deze verschrikkelijke foto online zet. Maar hee, een masker review zonder foto is niet compleet!

De prijs? Ik weet het niet meer zeker, excusez moi! Maarre, volgens mij iets van 0,80 of 0,90 cent per stuk. Een echt Action prijsje dus en heerlijk voor een avondje you – time.

Gebruik jij regelmatig maskertjes om je huid een oppepper te geven? Ga je deze van de Action proberen? 🙂

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Ik heb deze maskertjes gekocht voor onder de kerstboom. Ik vind de verpakking er heel leuk uitzien en het idee van een sheetmask vind ik ook tof. Moest een beetje lachen om je foto hoor, haha. Mij lijkt het Vitamine C masker het lekkerst.

  1. Reply

   Leuk cadeautje! En ja dit is niet m’n meest charmante foto haha 😉

 2. Reply

  Ik had ze toen alle 6 gekocht maar die met amandel olie vind ik het finst. psst.. ze zijn 55 cent per stuk 😉

  1. Reply

   Haha kijk nog minder! Thanks!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 shares