Lifestyle – Action Shoplog – De winter in huis halen

Action Shoplog

Yes, afgelopen woensdag mocht ik van mezelf weer eens de Action in en écht om me heen kijken. Dus niet puur en alleen om een boodschap, maar ik wilde wat gezellige winter goodies aanschaffen. Een shoplog van onze geliefde Action!

Action Shoplog

Huissokken

Heerlijke huissokken, want die had ik eigenlijk niet echt meer. Wat mij betreft een echte winter musthave om zondagen lekker mee thuis te blijven, of ‘s avonds na een warme douche aan te trekken voor de rest van de avond. In deze bundel zitten een grijze, roze en zwarte variant met van die typische winterse printjes erop. Drie paar dus en dat kostte 2,99 euro, een prima prijs!

Schaal

Deze schaal wou ik stiekem al heel lang. Het potje van deze serie dient op kantoor als mijn pennenbak en deze schaal vind ik zo mooi! Ideaal voor avonden film kijken met vriendinnen en een chipje erbij. Of straks met de feestdagen, wie weet waag ik me nog aan wat culinaire hoogstandjes… Deze schaal kostte 4,98 euro. Action Shoplog

Glazen pot met kersttafereel

Ik heb al super veel zin om de kerst in huis te halen! Ik weet het, Sinterklaas is nog niet terug naar Spanje maar ik weet nog niet of ik zo lang kan wachten.. Deze pot had ik al eerder gezien en deze keer nam ik ‘m toch maar mee. Ideaal voor mij omdat Jack en Jessy, mijn kattenkinders, het helemaal top vinden om kersttaferelen te vernielen. En dat kan nu lekker niet! De pot is wel van glas dus hopelijk overleeft ‘ie het. En anders is het niet super erg want hij kostte slechts 1,79 euro. Ik vind het wel een beetje gek dat de kerstmannetjes gewoon los liggen en dus omver liggen in de sneeuw.. Op het plaatje is dit ook het geval dus misschien moet ik me er gewoon bij neerleggen.

Action Shoplog

Glasbal met vetplant

Hoe cute is dit?! Alleen het probleem is.. Ik wilde eigenlijk alleen die glasbal. Ik wil hier namelijk een luchtplantje indoen en dan ophangen, want wederom catproof! Ze hadden enkel een hele grote glasbal om op te hangen en ik wilde gewoon een aantal van deze kleintjes. Het vetplantje zit vast in deze bal en ik denk niet dat ik deze er uit ga krijgen.. Toch kon ik me niet inhouden en nam ik deze mee, ik moet nog even kijken hoe en wat ik er mee ga doen. Deze kostte 1,85 euro.

Tribal geurkaars en petrol kaars

Tja, de Tribal kaars, ik viel op het printje! Kaarsen heb je wat mij betreft in de winter NOOIT genoeg. Deze geurkaars heeft een heerlijk zachte geur, een leuk printje, en dus mocht ‘ie mee. De prijs: 0,97 euro.

Bovenaan deze blogpost zag je ook nog een petrol kleurige kaars. Action zegt met een marmer effect, zie ik niet helemaal moet ik bekennen… Desalniettemin vind ik ‘m leuk en de kleur tja…. moest mee! Kostte 1,27 euro.

Plaid

Tussendoor zie je ook nog mijn nieuwe plaid voor op de bank. Deze heerlijk zachte variant is super leuk want heeft een ombre effect. Aan één zijde is de plaid roomwit, andere zijde heel zacht roze en dat loopt dus in elkaar over. Ik had al een roze plaid op de bank (yes, guilty) maar tja, deze moet af en toe toch echt in de was en in de winter wil ik niet zonder zitten. Koukleum! Deze mocht dus met me mee en kostte 9,95 euro.

Action Shoplog

This is it – No Frizz Detangling Spray en Hair Serum

Al eerder testte ik een krullen product van This is it, en nu zag ik deze ontwarrings spray en serum liggen. Kost geen drol en mijn haar heeft nooit genoeg van dit soort producten, zeker een testje waard dus. Leuk voor een review! De ontwarringsspray kost 1,89 euro en de haarolie, het serum 2,49 euro.

Lipscrub

Okay ik ga bekennen dat ik nog nooit een lipscrub heb gebruikt. Maar er zijn wel momenten geweest waarbij ik dacht, had ik er nu maar één in huis! Zeker in de winter heb ik weleens last van losse velletjes op mijn lippen en dat wil je niet. Dus ook deze ga ik testen en reviewen. Kostte serieus maar 0,98 euro, en komt ook nog eens in een fancy blikje. Helemaal goed dus.

Action Shoplog

Helemaal blij met m’n shoppings! Natuurlijk kocht ik ook nog simpele dingetjes als een nieuwe tandenborstel, nagellakremover, lekkers voor de katten, wat blikjes drinken, een blikje kikkererwten en een klein cadeautje. Ideaal, die Action.

Wat is jouw laatst ontdekte Action musthave?

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Beauty - Action Sugar Lipscrub - Cadeau tip voor Sinterklaas - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

13 shares