Lifestyle – Budgetproof – Action Pulse Shower Speaker met flamingo print!

Pulse luidspreker

Onder de douche zingen is een favoriete bezigheid van me. Of chill muziek luisteren wanneer ik in bad zit, heerlijk. In de Action kwam ik deze bluetooth shower speaker tegen met FLAMINGO PRINT en die moest natuurlijk met me mee!

Muziek in de badkamer

In mijn badkamer staat op een meubel een radiootje waarmee ik muziek kan luisteren onder de douche of in bad. Deze radio ondersteunt echter geen bluetooth en ik vind het juist zo fijn om een leuke Spotify afspeellijst aan te zetten, wel of niet zelf samengesteld. Sommige liedjes op de radio skip ik liever en er moet al helemaal niemand tegen me gaan kletsen als ik lekker onder de douche sta. Me time!

Shower Speaker met flamingoprint

In de Action viel mijn oog op deze speaker van het merk Pulse en euh tja… Ik geef het maar gewoon toe, dat kwam door de veel te leuke flamingo print! Natuurlijk had ik wel eerder shower speakers zien liggen maar dan was ik of gierig (zuunige zeeuw hè) of vond ik het design stom. Deze belandde echter al heel snel in mijn mandje, want hello, flamingo’s!

De speaker wordt geleverd met een kabeltje (micro usb) om op te laden, ideaal, geen gedoe met batterijen. Je sluit deze aan op stroom door middel van een USB aansluiting. Tijdens het opladen brandt er een rood lampje en zodra de speaker opgeladen is dooft het lampje weer. Voor de aansluiting zit een klepje, waardoor je de speaker waterdicht weer afsluit.

De speaker is waterbestendig dus kan daadwerkelijk in de douche aan de tegelwand worden geplaatst door middel van de zuignap aan de achterzijde. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je deze letterlijk onder de kraan hangt (duh) en er wordt een plek op ongeveer 1 meter afstand van de waterkraan aangeraden.

Pulse luidspreker
Excuses voor de SLECHTE foto, deze foto was ik tot gisteravond laat vergeten te maken, moe, chaos… bloglife!

De bediening is easy peasy. De aan/uit knop hou je even vast om de speaker in- of uit te schakelen. Hierna maak je connectie met je bluetooth apparaat waar je je muziek start en vervolgens kun je op de speaker zelf liedjes pauzeren of starten. Je kunt liedjes vooruit en achteruit kiezen, het volume aanpassen en… de telefoon opnemen! Bizar he.. Ik weet niet of ik gebruik ga maken van deze optie maar euh, het kan wel! Lekker kletsen terwijl je in bad zit bijvoorbeeld ;). De speaker en je telefoon/tablet maken vanzelf connectie na de eerste keer.

Het geluid valt me echt niet tegen! Waarschijnlijk bestaan er vele soorten die beter geluid produceren maarre, ik galm zelf toch mee dus ik vind het meer dan prima.

Enige minpunt? Als ik de speaker aan of uit zet, komt er een PIEP uit van heb ik jou daar. Deze krijg ik op geen enkele manier zachter dus ik schrik me iedere keer suf. Maar ach, ook dat went hoop ik.

Prijs

Deze leuke flamingo print shower speaker van Pulse bestaat ook nog in andere (neutralere ;)) uitvoeringen en kost bij de Action nu slechts 6,99 euro.

Zing jij ook zo graag mee met je favoriete liedjes onder de douche of in bad?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Godelieve
  • August 25, 2017
  Reply

  Wat een leukerd!

  • Samanta
  • November 25, 2017
  Reply

  Nou bij mij doet hij het niet hij gaat niet meer uit en verbind niet eens! En dan heb ik hem pas ney uit de verpakking!

  1. Reply

   Dat is gek, dan zou ik er zeker mee terug gaan hoor.

  • Myrthe Linders
  • December 3, 2017
  Reply

  Ik heb hem ook gekocht maar bij mij verbind hij ook niet. Beetje jammer!

  1. Reply

   Teruggaan dan! Ik heb er echt geen problemen mee gehad.

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

16 shares