Beauty – Action Sugar Lipscrub – Cadeau tip voor Sinterklaas

Action Lipscrub

En, had je me gemist? Als je Diyaata volgt op Facebook had je kunnen lezen dat ik even een offline break nam, dus afgelopen zondag was ik tijdelijk uit de lucht. Vandaag weer terug met een review van de lipscrub die ik kocht bij de Action!

Lipscrub

Een lipscrub is bedoelt om je lippen zachter te maken. Door kleine korreltjes, vaak suikerdeeltjes, scrub je de losse velletjes weg van je lippen. Als je je lippen daarna reinigt, zijn ze super zacht geworden. Eventueel kun je dan nog een fijne verzorgende lippenbalsem aanbrengen om te hydrateren.

Het schijnt super easy te zijn om zelf een lipscrub te maken maarre… even eerlijk, ik heb hier het geduld nog niet voor gehad. Ik weet dat Lush een fijne variant heeft maarja, die hebben we hier in het mooie Zeeland niet. En nu lijkt de oplossing nabij, want dit leuke potje scoorde ik bij de Action!

Sugar Lipscrub

De verpakking…! Zo leuk! Dit super schattige blikje is echt een eyecatcher en sprong me dan ook gelijk in het oog toen ik door de schappen van de Action struinde. Helemaal girly, en ook een schattig cadeautje als je het mij vraagt (schoencadeautje, surprise cadeautje, you name it). Van dezelfde serie zag ik ook bijvoorbeeld nog een blikje handcrème. De lipscrub wordt aangeraden om 1 à 2 x per week te gebruiken voor zachte lippen.

Action Lipscrub

De substantie is een wat vettige witte balsem met extreem fijne scrubdeeltjes erin. Hij ruikt heel licht naar aardbei, maar totaal niet storend gelukkig. De scrub is niet super hard dus brengt aan als een fijne vettige lippenbalsem die je moet inmasseren op je lippen. Eerlijk? Ik voel de scrubdeeltjes amper, ze zijn echt heel erg fijn. Enerzijds fijn want hoe prettig is scrubben nu eenmaal. Anderzijds, gebeurt er wel daadwerkelijk iets?

Resultaat

En jawel, als ik mijn lippen reinig blijken ze heerlijk zacht te zijn geworden. Geen losse velletjes meer en gewoon verzorgd. Eigenlijk voelen ze ook behoorlijk gehydrateerd maar voor de zekerheid heb ik nadien nog een lippenbalsem aangebracht.

Action Lipscrub

Aanrader? Ik vind van wel. Ben je net als ik geen chick die regelmatig even zelf een lipscrub in elkaar flanst met olie, suiker en honing? Én ook nog fan van low budget? Dan is dit jouw ding. Kostte welgeteld 0,98 eurocent inclusief het fancy blikje.

Gebruik jij weleens een lipscrub?

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Ziet er cute uit!

  2. Pingback: Beauty - Primark PS... Advent Kalender - Cadeau tip! - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

34 shares