Beauty – Action tip – Garnier Fructis Wondermask

Garnier Fructis Wondermask - Diyaata.com

Dit soort insider tips word ik blij van. Het is te koop bij de Action, het is goed voor m’n haar en ik móet het testen aldus vriendin. Offer ik me wel voor op jongens, komt ‘ie! Een review over het Garnier Fructis Wondermask wat momenteel te koop is bij de Action.

Garnier Fructis Wondermask

Dit leuke zakje kostte me welgeteld 0,99 eurocent in onze favoriete Action en ziet er behoorlijk fancy uit.

Fructis vindt de haarverzorging opnieuw uit met zijn eerste langdurig voedende masker in 2 stappen! Voor de eerste keer combineert Fructis een voedingsmasker verrijkt met kokosolie (stap 1) met een fixerende verzorging (stap 2), die de voeding op de haarvezel vastzet tot en met de 4e wasbeurt.

Dit haarmasker bestaat dus uit twee verschillende stappen, fases, en belooft dat de verzorging 4 wasbeurten lang blijft werken. Dat zou érg fijn zijn aangezien ik momenteel elke wasbeurt opnieuw, een haarmasker gebruik. Mijn haar heeft enorm veel voeding nodig om er een beetje levendig uit te zien. Zonder de juiste verzorging, is mijn haar één grote bos stro. Dit haarmasker bevat onder andere kokosolie om het stro effect te voorkomen!

Hoe werkt het?

Heel simpel! Je brengt fase één aan en deze laat je in je haar zitten, deze spoel je dus niet uit. Daaroverheen breng je direct fase twee aan en die laat je 3 minuten zitten. Beide producten breng je aan op de lengtes, want anders wordt het één vette boel.

Garnier Fructis Wondermask Pinterest - Diyaata.com

Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb het geheel ongeveer 5 minuten (iets langer kan nooit kwaad, behalve met zilvershampoo haha!) laten zitten en daarna heb ik alles in één keer uitgewassen.

Resultaat? Een erg zachte haardos! Ik breng wel al-tijd nog een crèmespoeling aan na het gebruiken van een masker, om de haarschubben weer netjes af te sluiten en dat extra laagje bescherming aan te brengen. Dat heb ik dus ook deze keer weer gedaan.

De geur vind ik vrij neutraal en dus helemaal prima. Geen complete kokosnoot op m’n hoofd, zullen we maar zeggen.

Resultaat

Na het föhnen merkte ik direct verschil, mijn haar voelde wel héél zacht aan! Het masker claimt 4 wasbeurten te blijven ‘nawerken’ qua verzorging. Twee wasbeurten heb ik dit wel echt gemerkt, na de derde wasbeurt was het bij mij wel een eind klaar. Nu doe ik ook wel erg veel met mijn haar qua föhnen, stylen etc, dus ik vind het eindresultaat nog niet zo gek.

Aanrader?

Ik had een paar zakjes meegenomen met dit masker en dit is wel echt een aanrader! Voor 0,99 cent heb je een fijn, goed haarmasker voor 1 keer die net wat extra verzorging biedt dan het gemiddelde masker.

Inslaan maar, bij de Action dus! Ik ben niet verantwoordelijk voor alle andere aankopen die je hoogst waarschijnlijk zult doen ;).

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

11 shares