7 x Waarom we zo graag naar All You Need is Love kijken..

All you need is love

Ken jij één vrouw die niet graag naar All You Need is Love kijkt, of op z’n minst bij dit programma blijft hangen tijdens het zappen? Ik niet. Tot aan kerstavond mogen we weer wekelijks genieten van de afleveringen. En ik weet waarom dit programma zo’n bizarre aantrekkingskracht op ons heeft, ook al janken we ons iedere keer weer suf.

  1. Romantiek. We. willen. het. ook. Hoe zoetsappig we het soms ook vinden, die vrouwenharten van ons hunkeren toch op zijn tijd naar een goede portie romantiek. De romantiek in All You Need Is Love kan soms iets teveel van het goede zijn, soms compenseert het ook voor ons eigen leven… Ai.
  2. Robert ten Brink wordt iedere aflevering weer onthaald als een superheld, als een onmisbare televisie persoonlijkheid die al vele ‘levens’ heeft gered. Iedereen staat op en applaudiseert en joelt alsof Obama himself zojuist de studio is binnengewandeld. En niemand vindt dit raar. Ik herhaal, nie-mand vindt dit raar. Want zeg eerlijk, soms voelt de liefde toch bijna net zo belangrijk? Dus ook wij grijnzen mee naar ons televisiescherm wanneer Robert ons begroet met zijn herkenbare ‘Goedenavond!’
  3. Heel vals, soms verschrikkelijke, liedjes meezingen mag tijdens All You Need is Love. In de naam van de liefde! En dus vinden we dit leuk. Het is vergelijkbaar met het met de radio meezingen in de auto, wanneer je er in je eentje inzit. Tijdens All You Need is Love is dit allemaal geoorloofd. Okay, en grinniken we soms een beetje wanneer iemand plots in beeld komt en zichzelf heel awkward voelt.
  4. Kleding, das ook een dingetje, iets waar wij vrouwen graag een mening over vormen. Het is een soort terrasje doen, vanaf je bank. Afgelopen zondag bijvoorbeeld, een leuke blonde chick die herenigd wordt met de love of her life, en die draagt dan een… baggy chill trui. Okay misschien was het ECHT onverwacht maar je wist wel dat je naar de opnames van een televisieshow ging toch? TOCH? Dus why?! Dat soort dingen, vinden wij vrouwen leuk.
  5. Tranen van geluk. Naast romantiek, houden we ervan om mee te huilen met anderen. Vraag me niet waarom, maar we kijken ook heel graag naar dramatische films waar we een traantje bij kunnen wegpinken. Bij All You Need is Love zijn het meestal gelukkig tranen van geluk, en daar doen we het ook voor. Chips en zakdoeken, en we zijn er klaar voor.
  6. Ongemakkelijkheid. Keek je afgelopen zondag? Toen Ryan keihard afgewezen werd door z’n chicka? Tja.. ergens wil je je ogen sluiten of de televisie uitzetten omdat je je zo ongemakkelijk voelt, maar je doet het niet. Nee, je blijft jezelf kwellen en toekijken hoe Ryan zijn hart stukje voor stukje gebroken wordt. Een flinke portie ongemakkelijkheid, willen we ook. Ohja Ryan, je verdient een dikke knuffel!
  7. Omdat we soms gewoon willen geloven in de liefde voor elkaar. De laatste weken is het één en al #metoo en aanslagen, en soms wil je daar gewoon even niet over nadenken. Dan wil je geloven in het goede van de mens, het geluk dat liefde brengt. Struisvogelpolitiek? Nee vind ik niet. Soms is het heel okay om je ogen kort te sluiten voor alle ellende op de wereld en te genieten van hetgeen de liefde brengt. Punt.

Op naar de kerstspecial! En, kijk jij ook? 🙂

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Personal - Christmas - Kerstliedjes en gourmetten - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

16 shares