De meest cosy, fluffy, stylish en sexy badjassen van dit moment!

de-meest-cosy-fluffy-stylish-en-sexy-badjassen-van-dit-moment

Helaas.. afgelopen week is de herfst dan toch écht écht begonnen. Sterker nog, de winter komt steeds dichterbij en ik vind het 3 x niks. Mijn flanellen dekbedovertrek is uit de kast gekomen en ook mijn favo kledingstuk voor de koude dagen is back in action… De badjas!

Het badjassen seizoen

Als ik uit bed kom is het het eerste wat ik doe, mijn badjas pakken! Zo vanuit mijn warme dekens mijn fluffy badjas in, heerlijk. ‘s Avonds als ik me klaar maak om in bed te duiken, hetzelfde verhaal, badjas aan!

Maar, badjassen zijn niet alleen maar meer de cosy oversized badjassen zoals we ze kennen en waar we direct aan denken. Tegenwoordig zijn er ook erg fijne fluffy jasjes en sexy kimono’s te verkrijgen waardoor niet alle romantiek gelijk de slaapkamer verlaat.

  • Cosy

badjas-combi-1

Deze badjas heeft wat mij betreft toch wel een hoop pluspunten! Comfi, check. Sexy? Ja zelfs dat dankzij het printje! De badjas heet heel toepasselijk ‘Leopard’ en is qua lengte precies goed want hij komt net over je billen heen. Vind ik persoonlijk heel prettig!

  •  Fluffy

Badjassen 2

Tja, sorry vriendjes, lovers en scharrels maar dit zijn gewoon de beste badjassen. If you ask me. In deze ‘Fleeche Glazed’ badjas kun je wonen. Dit en een reep Tony Chocolonely en je bent binnen. Niet zo sexy, denk ik, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon jarretels onder dragen als je dat effect toch wil behalen ;). Deze badjas komt tot onder de knie en is helemaal van fleeche. Zzzzzzzzz..

  • Stylish

Badjassen - combi 3

Yep, deze Kimono Peggy Satin zal door ieder vriendje worden goedgekeurd. Zwart, stylish. Kant, sexy. Het kimono model staat natuurlijk ook super mooi en flatterend bij iedereen. De kimono komt tot net boven je knie. Deze stylish variant van de badjas is een bestseller bij Hunkemöller enne, ik snap dat wel!

  • Sexy

Badjassen combi 4

Wow, hello there! Deze Kimono Lace variant straalt maar één ding uit, als je het mij vraagt. Maar, wel op een hele stijlvolle en classy manier! Deze kimono is vrijwel volledig van kant, komt net over je billen heen en is semi-transparant. Deze kimono is limited edition dus je moet er wel op tijd bij zijn om deze must have in je kast te mogen hangen.

Waar koop je deze badjassen?

Alle vier de bovenstaande badjassen, en er zijn nog veel meer leuke, zijn te verkrijgen bij de Hunkemöller. En het fijnste is, ze hebben een hele prettige webshop waardoor je lekker op je gemak thuis voor de spiegel je aankoop kunt keuren. Ben je benieuwd geworden? Klik dan snel door om te snuffelen tussen deze fijne badjassen.

Welke badjas is jouw favoriet? De fluffy en stylish variant zijn mijn favo’s!

* deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Hunkemöller

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

36 shares