Beauty – AliExpress Shoppings – Verkleurende lippenbalsem met bloemetje

AliExpress lippenbalsem

De titel van deze blog, ik heb er heel lang over na moeten denken! Vandaag laat ik namelijk de ‘verkleurende lippenbalsem met een gedroogd bloemetje erin’ van AliExpress aan je zien!

Wattes?

Misschien heb je ze jaren terug weleens voorbij zien komen bij de luxere merken. Een gedroogd bloemetje in de lippenbalsem voor hoge bedragen want oh wat zag het er fancy uit! Toegevoegde waarde? 0,0 natuurlijk, maar het oog wil ook wat! Tegenwoordig hoef je echter geen fortuin meer uit te geven aan deze lippenbalsem want onze vriend Ali verkoopt de budget variant. Behalve het fancy bloemetje verkleurt de balsem ook nog eens roze zodra je deze op je lippen aanbrengt, door de warmte die je afgeeft. Dubbel fancy dus!

De balsem belooft ‘creamy’ te zijn en fijn aan te brengen, ook zou deze ‘uren’ blijven zitten. Ik was heel benieuwd!

AliExpress lippenbalsem

Wat vind ik ervan?

De bestelling kwam (voor AliExpress termijnen) vrij snel binnen, na zo’n twee weken. Ik had twee stuks besteld à 1,64 euro per stuk, uiteraard inclusief verzendkosten.

De verpakking, nahhhh, wat leuk! Een super chique goud met rode hals mét een handy spiegeltje erin. Alleen al de verpakking zou meer dan 1,64 euro moeten kosten mijns inziens.

Het bloempje, check, die zit in de balsem. Ik vind ‘m er wel wat ‘verdroogd’ uitzien, maar het moet natuurlijk ook wel een gedroogd bloemetje zijn, anders zou de boel bederven. De geur? Best wel chemisch, plastic…. Jammer.

AliExpress lippenbalsem

Aanbrengen dan, inderdaad heel erg creamy, heerlijk! De balsem verkleurt direct bij aanraking op je lippen en wordt dan rozig, nog een stukje feller dan ik zou verwachten. Een duidelijke roze kleur dus, leuk!

AliExpress lippenbalsem

AliExpress lippenbalsem

Wie wat waar?

Er zijn superveel soorten van deze balsem te vinden op AliExpress (hello hype) maar ik koos deze uit door de leuke verpakking met spiegeltje. Ik vind het stiekem wel een hele leuke eyecatcher voor op m’n bureau of om op het terras quasi nonchalant uit m’n tas te toveren! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren bloemetjes en ik ging voor roze/rood. Ik kocht ‘m in deze shop op AliExpress en betaalde dus 1,64 euro inclusief verzending.

Vind jij de verpakking ook zo leuk? 🙂

Ohja die tweede? Natuurlijk heb ik die in het verrassingspakket gestopt die je nog steeds kunt winnen!

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Ik heb echt onder een steen gelegen denk want ik heb dit nog nooit eerder gezien, hahaha! De verpakking is zo mooi. Echt tof dat er een bloem in zit. Wel jammer van de geur… Daar kan ik echt op afknappen namelijk. :’)

    1. Reply

      Hahah ik neem het je niet kwalijk hoor 😉 Ja de geur is wel een dingetje, dat zou ook mijn enige reden zijn om deze niet aan te schaffen als je hier gevoelig voor bent.

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 shares