Beauty – Catrice Blessing Browns – Crème Brûlée

Catrice_Creme_Brulee

Het was tijd voor een bezoekje aan de Kruidvat want ik had écht wat nodig. En toen kwam ik langs het Catrice schap en checkte ik heel even de nieuwe limited edition. En daar stond de Blessing Browns collectie en viel mijn oog op de lipstick met leuke naam Crème Brûlée.

Blessing Browns

Catrice speelt in op de trend waarin bruine lip make up weer terug van weg geweest is (hello nineties!). Warme bruine waarvan sommige met een rode ondertoon onderin. Er waren ook vloeibare lipsticks maar mijn ervaring hiermee is niet zo goed. Meestal komen deze kleuren op één of andere manier alsnog op m’n tanden terecht en blijven ze afgeven. OF.. ze drogen wel helemaal in en vervolgens heb ik zulke droge lippen dat ik er gek van word. De verpakkingen zijn prachtig, door de gouden hulzen zijn de producten echte eyecatchers.

Crème Brûlée lipstick en lipliner

Crème Brûlée.. ik bedoel, HELLO! Hoe een leuke naam is dat en bovendien vind ik Crème Brûlée als toetje ook best een mooie kleur hebben. Er waren verschillende bruine tinten en de Crème Brûlée versie heeft een tint die mijn gezicht altijd meer laat spreken. Keuze snel gemaakt dus! Bij de lipstick hoorde ook nog een matte lipliner, en dus kon ik niet anders dan de lipstick en lipliner als setje kopen. Voor het effect, snap je.

Catrice_Creme_Brulee

Als eerste bracht ik de lipliner aan over mijn gehele lippen en dat was enorm DROOG. Ik snap dat je lipliner aanbrengt om een ‘onderlaag’ te creëren die ervoor zorgt dat de kleur intenser is maar ook zodat de lipstick of gloss beter en mooier blijft zitten. Maar dit was wel extreem droog, echt niet prettig. De kleur was wel mooi en precies zoals ik verwachtte. Een warme bruine herfstkleur.

Ik kon niet wachten om de lipstick aan te brengen want deze beloofd een ‘melting lip colour’ en zou betekenen dat ik mijn lippen weer normaal kon bewegen. Het eerste wat ik dacht toen de lipstick richting mijn mond ging was echter: GATVER! Er komt een enorme chemische lucht van deze lipstick af die waarschijnlijk het Crème Brûlée effect moet voorstellen. Oh dit vind ik zo ontzettend smerig.. Natuurlijk heb ik de lipstick wel opgebracht en ik moet zeggen dat de smerige geur toen langzaam verdween dus je blijft het niet ruiken en/of proeven. Maar Catrice, why?!

Catrice_Creme_Brulee

De kleur, ik hou ervan. De lipstick op zich is lekker smeuiig en maakt dus het effect van de lipliner weer goed. In combinatie met elkaar blijft de kleur inderdaad vrij lang zitten. Na een maaltijd zie ik de kleur nog steeds en hoef ik het alleen iets bij te werken.

Catrice_Creme_Brulee

Aanrader?

Qua verpakking, qua kleur, ja. De lipliner raad ik echter echt af, want deze vind ik extreem onprettig aanbrengen. Ik ga hem ook serieus weg gooien nu. De lipstick raad ik op zich wel aan, al moet je even door die smerige geur heen. Persoonlijk zou ik liever voor een andere lipstick met soortgelijke kleur gaan, zonder de geur. Catrice heeft deze collectie wel heel leuk aangepakt, de verpakking maakt veel goed en het is weer lekker budgetproof.

Informatie

Catrice is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister. Voor de lipliner betaalde ik 2,59 euro, de lipstick 4,99 euro.

Vind jij het fijn als je make up producten een ‘geurtje’ hebben?

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

40 shares