Beauty – Curl Defining Cream – This is it – Review

Pas geleden kreeg ik een pakketje met daarin de nieuwe Curl Defining Cream van de ‘This is it’ lijn door Orange Creatives. Natuurlijk wilde ik die die graag testen want mijn slag / krullen moeten altijd ‘defined’ worden.

Orange Creatives kun je kennen van de superleuke en vaak felgekleurde beauty verpakkingen in de Action. Heerlijke maskertjes, shampoos en tegenwoordig zelfs bodysprays! Zonder dat ik het door had had ik al best veel van dit leuke merk in huis. Nu dus tijd voor de nieuwe Curl Defining Cream!

Mijn haar heeft een natuurlijke slag en ik kan er eigenlijk best veel kanten mee op. Ik kan het na het wassen vrij glad föhnen of ik kan de diffuser gebruiken in een combinatie met een goed product om de krullen extra te activeren. Mijn haar is behoorlijk droog van zichzelf en ik ben dus altijd op zoek naar hét product om mijn haar mooi te laten glanzen, fijn te laten aanvoelen en pluisvrij te maken.

Even een foto van hoe mijn haar er normaal gesproken uitziet, ter vergelijk. Dit is wanneer ik er niet superrrr veel tijd aan besteed:

Curl Defining Cream

Curl Defining Cream

De Curl Defining Cream is zoals de naam het al zegt, een crème. Gemakkelijk in gebruik dankzij de handige tube, en wel zo hygiënisch. De beschrijving is als volgt:

Curl defining cream met lichtgewichte textuur hydrateert en activeert krullend & golvend haar. Geeft een pluisvrij en natuurlijk resultaat. Zeer voedend door gebruik van verschillende olieën: avocado, kokos, macadamia, argan en olijf. Breng aan op schoon, handdoekdroog haar en kneed de crème in het haar om de krullen te verstevigen en te activeren’.

De tube vind ik er ook erg leuk uit zien! Stylish, love it.

Curl Defining Cream

Gebruik

Okay, I can do that. Ik vind het lastig dat er niet wordt aangegeven wat voor hoeveelheid je moet aanbrengen. Normaal gesproken neem ik dit als leidraad en dan vervolgens het dubbele, omdat mijn haar alles op slurpt. Nadat ik mijn haar heb gewassen volgens mijn normale routine gebruik ik twee flinke knepen crème. Meer durf ik (nog) niet omdat ik geen zin heb in een vette warboel. Ik kneed het in m’n haar en föhn dan mijn haar droog met de diffuser.

Resultaat

Nadat het droog is, is mijn haar nog vrij pluizig en ik breng nog wat olie aan. Ik denk dat mijn haar simpelweg niet zonder een echte olie kan. Mijn haar voelt daadwerkelijk wat steviger aan en de krullen ‘bouncen’ terug omhoog als ik er aan trek. Wel borstel ik het een beetje uit, want het is nu wel erg veel krul!

Curl Defining Cream

Eerst dacht ik niet zoveel verschil te merken met normaal maar het grote verschil zit ‘m voor mij in de stevigheid van mijn haar en krullen. Ik heb het idee dat de krullen ook iets langer blijven zitten dan wanneer ik dit product niet gebruik. De slagen / krullen zijn iets meer ‘defined’ dus dat effect is wel zichtbaar. Volgende keer probeer ik drie kneepjes want vet wordt mijn haar hier zeker niet van.

Aanrader?

Jawel, het is even uitvogelen hoeveel product je nodig hebt maar ik vind het fijn in gebruik en het helpt mijn slagen / krullen weer enigszins vorm te geven. Zelf heb ik wel nog een olie nodig maar dat zal afhangen van jouw type haarstructuur.

Ik denk dat ook dit product binnenkort in de Action verkrijgbaar is (voor een schijntje dus) en als het goed is, binnen een paar weken tijd.

Heb jij ook altijd ruzie met je slagen / krullen? Wat is je favoriete product?

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

19 shares