Beauty – Review – Kneipp Douche Foam Cherry Blossom

Kneipp Douche Foam Cherry Blossom - Diyaata.com1

Hoe fijn zijn de douchefoams die je tegenwoordig bij vele merken terugziet? Ik vind het heer-lijk om mezelf helemaal onder de douche helemaal in te soppen met zo’n luxe foam. Een luxe momentje voor mezelf, aan het einde van een lange (werk)dag. Ik was dan ook heel benieuwd naar deze versie van Kneipp in de geur Cherry Blossom.

Douche Foam Cherry Blossom

Dit klinkt toch al heerlijk? Bij het woord douchefoam, word ik persoonlijk al erg blij. Dat in combi met kersenbloesem, kan niet beter zou je zeggen. Zelf merk ik echter wel dat er toch echt een groot verschil bestaat tussen de verschillende merken die foams aanbieden. Sommige foams zijn net iets minder ‘stevig’ of ruiken naar mijn idee net iets té chemisch naar fruit of bloemen. Gevalletje net niet.

Deze douchefoam zat in mijn goodiebag van Blogger by Nature (hier lees je de blog van de eerste keer dat ik hier was) en moest ik uiteraard even testen. En ik kan alvast verklappen, hij is inmiddels bijna op..!

Testen maar!

Ready.. set… go! Na een lange dag ben ik de douche ingesprint (okay bijna dan) en heb ik een flinke dot Cherry Blossom op m’n washand gespoten. Een té flinke dot, want dat is wat er al-tijd gebeurt met foams. Je denkt och nog een klein beetje, en voor je het weet ben je volledig opgegaan in het schuim. Dat was ook het geval bij deze, er staat nogal wat druk op de fles!

De geur… love it! Een zachte bloemetjesgeur, geen chemische vieze net-niet-geur, gewoon oprecht lekker. Het schuim is lekker stevig en smelt niet weg voordat je het aanbrengt, perfect!

Resultaat

Na het douchen blijf ik lekker ruikend en met een zachte huid achter. Heerlijk! De foam droogt je huid zeker niet uit, een groot pluspunt. Nadeel? Eigenlijk niets, behalve dat de fles wel erg snel opgaat in dit tempo. Maar daar had ik dan ook wel érg veel schuim voor, haha!

Facts: de Cherry Blossom foam van Kneipp kost bij de Etos 8,48 euro, waar het deze week trouwens ook 1+1 is. Tip, inslaan maar!

*dit product zat in mijn goodiebag van Blogger by Nature.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 share