Beauty – Michael Kors – Sexy Ruby Eau de Parfum

Michael Kors Sexy Ruby

Parfums, ik blijf er ontzettend gelukkig van worden. Zeker wanneer er een bepaalde herinnering aan een geur verbonden is. Op vakantie neem ik meestal recente proefjes mee en afgelopen vakantie was er één proefje favoriet. Op de luchthaven van Bodrum kocht ik een fullsize van Michael Kors – Sexy Ruby, als aandenken aan deze vakantie.

Het was een twijfelgeval deze keer, want naast Sexy Ruby was ik ook weer erg onder de indruk van de nieuwe Gucci geur, Bloom. Sexy Ruby won het echter want deze heb ik zeker de helft van de tijd op gehad wanneer we het hotel verlieten om uit eten te gaan en/of een drankje te doen. Als je dan ook nog complimentjes krijgt, tja, dan ben ik verkocht.

Michael Kors Sexy Ruby

Sexy Ruby

Met Sexy Ruby combineert Michael Kors de drie krachtige eigenschappen verleiding, kracht en glamour in één geur.

Het punt waar fantasie en vrouwelijkheid elkaar kruisen en een vrouw op haar sexyst is. Gedurfd luxueus, briljant geslepen en betoverend.

Het parfum is gebaseerd op het juweel de robijn, een bruinrode tot diepdonker rode steen die bekend staat om het activeren van het hart chakra. De steen stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthouisiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed. En dat alles nu in een parfum..!

Michael Kors Sexy Ruby

Uiteraard bevat Sexy Ruby rozenblaadjes, maar de topnoten bestaan onder andere ook uit framboos, abrikoos en peper. Origineel!

Topnoten: framboos, abrikoos, davana en Peper;
Hartnoten: oranjebloesem, Indische jasmijn en rozenblaadjes;
Basisnoten: mos kristal, kasjmierhout en vanille.

Deze geur maakt mijn outfit af en dan voornamelijk tijdens een avondje uit, een etentje of een ander fancy uitje. Het flesje vind ik echt prachtig, ik heb een zwak voor de diep donkerrode ‘ruby’ kleur en de gouden details maken het geheel af.

Sexy Ruby komt uitsluitend als een eau de parfum en blijft dus heerlijk lang op je huid en kleding hangen. Ik probeer zelf altijd te kiezen voor een parfum in plaats van een eau de toilette en in dit geval was er niet eens een keuze. Perfect.

Prijs

Sexy Ruby van Michael Kors is verkrijgbaar in drie formaten, 30 ml, 50 ml en 100 ml. De prijzen gaan bij de Douglas vanaf 56,10 euro voor de kleinste fles tot 107,10 euro voor de grootste fles. Dit is zonder kortingen, die er wel regelmatig zijn uiteraard!

Bij welke parfum voel jij je op en top vrouw?

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 shares