Beauty – Naar een waxsalon in Zeeland, het kan!

Waxsalon Golden Pineapple Zeeland - Diyaata

Binnenlopen in een waxsalon, dat had ik nog niet eerder gedaan. Is waxen nog steeds een taboe voor ons Zeeuwen? Vinden we het ongemakkelijk of vinden we het gewoon ‘niet zo nodig’? Heel eerlijk gezegd ken ik maar weinig mensen die met regelmaat een waxsalon bezoeken en dus was ik heel benieuwd naar waxsalon Golden Pineapple in Goes!

Waxen?

Mijn wenkbrauwen waxen, ja dat heb ik weleens laten doen. Mijn benen heb ik nog nooit gewaxt, laat staan mijn bikinilijn of, slik, all the way voor een Brazillian wax. Een echte reden heb ik er niet voor. Ja dat laatste lijkt me simpelweg erg ongemakkelijk en, heel eerlijk, ik ben er gewoon onbekend mee. Ik heb me er nog nooit in verdiept en wist eigenlijk niet eens dat we tegenwoordig een heus waxsalon in het Zeeuwse Goes hebben.

Golden Pineapple

Sinds maart van dit jaar hebben we echter in Goes waxsalon Golden Pineapple, van Fanny Wiskerke. Fanny is een specialist in het waxen en vertelt mij vol enthousiasme over haar werk en salon. Ze is haar salon gestart vanuit haar eigen vraag naar een waxsalon in de buurt. Iedere keer naar de Randstad moeten om gewaxt te worden, dat moet natuurlijk niet nodig zijn. Fanny houdt van het sociale contact, is goed in mensen op hun gemak stellen en wilde graag haar eigen bedrijf starten. Dit alles tezamen resulteerde in haar eigen waxsalon.

Waxsalon-Golden-Pineapple-Zeeland-Diyaata

Die salon, die mag er zijn! In een prachtig pand aan de Nieuwstraat in Goes vind je haar op de eerste verdieping. Bij binnenkomst heb je het idee dat je simpelweg een theetje gaat drinken bij een vriendin, zo mooi en gezellig is de ruimte ingericht. Dat sluit dan ook helemaal aan bij Fanny’s werkwijze. Ze laat je graag op je gemak voelen en is zich ervan bewust dat we het niet allemaal zo vanzelfsprekend vinden om met de benen wijd te gaan liggen. Ik besluit de vraag als preutse Zeeuw dan ook maar direct te stellen want…

Vind jij het zelf dan niet ongemakkelijk?

Het antwoord was duidelijk en kwam erg snel…:

Ongemakkelijk? Nee joh, ik zie alleen maar haar! Ik ben na afloop ook trots op het resultaat, want het ziet er weer netjes uit!

Ik maak de vergelijking met de kapper die na afloop ook trots is op zijn of haar creaties en Fanny bevestigt lachend dat dit inderdaad net zo werkt. Nah, is dat ook maar gelijk uit de wereld. Niks is te gek voor Fanny en ze weet zich heel goed te verplaatsen in de klant. Overigens kun je bij haar naast die gevreesde Brazillian wax ook terecht voor onder andere de wenkbrauwen, benen, bikinilijn of een Boyzillian. Jawel, dat is inderdaad wat je nu denkt, ook de mannen kunnen bij Fanny terecht.

Waxsalon-Golden-Pineapple-Zeeland-Diyaata

Hoeveel pijn doet het?

Dat waxen niet zo lekker is, dat snappen we allemaal. Maar ik ben toch wel benieuwd naar hoeveel pijn die Brazillian wax nu écht doet. Helaas, die verwachting bevestigd Fanny. De eerste keer is zeker niet fijn, maar het wordt écht steeds minder erg. De haartjes worden zachter en fijner en sommige haartjes komen zelfs niet meer terug. Dat klinkt me dan weer wél als muziek in de oren. Fanny past zich aan aan hetgeen je als klant fijn vindt. Wil je tussendoor kletsen en het niet weten als het zover is, of weet je het liever wel van tevoren zodat je je schrap kunt zetten? Dat kan allemaal, Fanny neemt de tijd voor je.

Vooraf ontvang je een e-mail met instructies voor de voor- en nabehandeling, zodat je het langste profijt hebt van de behandeling.

Ben ik overtuigd?

De wenkbrauwen en bovenlip waxen, ja dat vind ik helemaal prima. Die bikinilijn of Brazillian wax… het lijkt me ideaal en ik voelde me vanaf de eerste kennismaking al heel erg op m’n gemak bij Fanny in haar salon. Als ik eenmaal zo ver ben, weet ik zeker dat ik Fanny bel. Nu nog even die mindset hè!

Hoe sta jij erin? Heb jij je al eens laten waxen down there, vind je het niks of ben je net als ik toch wel benieuwd?

*dit blogbericht is een samenwerking maar doet niets af aan mijn enthousiasme 🙂

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

25 shares