Beauty – Review – Action Peel-Off Gold Mask

Gouden Masker - Action - Diyaata.com

Dat zwarte houtskool masker, ik heb me er nooit aan durven wagen door alle enge verhalen. Wel bleef ik het interessant vinden, een peel-off masker om je huid en poriën grondig schoon te maken. Toen ik bij de Action het doosje Peel-Off Gold Mask zag liggen met eigenlijk dezelfde eigenschappen, was ik om! Goud en Daisy, it’s a match.

Peel-Off Gold Mask

In het doosje zitten vijf ‘porties’, je kunt dus vijf keer een maskertje opbrengen en hoeft niet lekker onhygiënisch met je handen in een pot te gaan. Gewoon de verpakking weggooien na het aanbrengen, ideaal.

Stap één, hoe werkt dit? Misschien ben ik iets te enthousiast begonnen met dit gave gouden smeerseltje op mijn gezicht aan te brengen. Ik had ergens nog vluchtig gelezen dat je het niet moest aanbrengen direct rondom je ogen en mond, maar dat leek me logisch. Echter, er bleek toch een wel erg duidelijke waarschuwing te staan dat je dit beter enkel op je neus, kin en voorhoofd kon aanbrengen. Wanneer je het wel op je wangen wilde aanbrengen, moest je het op een klein stukje aanbrengen en vervolgens 24 uur afwachten. En dat las ik nadat ik ook mijn wangen al vakkundig ingesmeerd had en aan alle kanten goud schitterde. Ik besloot niet in paniek te schieten en simpelweg af te wachten.. slik.

Gouden Masker - Action - Diyaata.com11

Dit masker is een peel-off masker en de instructies gaven dan ook aan dat je na de voorgeschreven 15 a 20 minuten het masker voorzichtig moest verwijderen. Er werd gewaarschuwd voor het meetrekken van haartjes, waardoor het wat pijnlijk kon zijn (dit verhaal kennen we van het houtskool masker). Jammer dat ik dit allemaal pas las na het opbrengen.. Dit staat namelijk op de bijsluiter (!) van het product. Mocht je veel pijn ervaren bij het verwijderen dan was de instructie om het masker met lauwwarm water en een zachte washand te verwijderen.

Het goede nieuws? Dit masker is écht goud! Niet lullig een beetje beige of geel, nee goud for real!

Gouden Masker - Action - Diyaata.com

Ik had bij het opdrogen van het masker nul last van irritatie, maar je snapt vast wel dat ik na deze waslijst van waarschuwingen het masker gewoon ben gaan verwijderen zodra het droog was en niet de volle 20 minuten heb afgewacht. Komen ze dan, die uber charmante voor- tijdens en na foto’s waar jullie allemaal op zitten te wachten:

Gouden Masker - Action - Diyaata.com

Dat peelen? Dat ging super goed! Vrij weinig irritatie, niet echt pijn pijn, een beetje alsof je zo’n neusstrip eraf haalt. Zelf vind ik dat niet per sé prettig maar pijn vind ik ook overdreven. En zoals je ziet, mijn huid kwam er bijzonder rustig vanonder. Sterker nog, de echt rode plekjes leken wel wat minder rood. Mijn huid voelde heerlijk schoon aan, volgens mij zijn mijn poriën echt gereinigd dankzij het peel-off effect van dit masker.

Feitjes

Voor slechts 0,98 eurocent koop je een doosje met vijf van deze fancy gouden maskertjes. Voor mij persoonlijk was het een aanrader, al kan mijn huid soms gevoelig reageren op allerlei producten. Mijn huid voelt na gebruik schoon, zacht en niet geïrriteerd aan. Ik geef echter geen garantie want de waarschuwingen staan er vast niet voor niets ;). Het Peel-Off Gold Mask is te koop bij de Action.

Gold Mask Peel Off Action - Diyaata.com

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

14 shares