Beauty – Review – Eliza Jones – Face & Neckline Serum

Eliza Jones Serum - Diyaata.com

Ja hoor, we hebben er weer één! Een Action koopje in de categorie beauty. Het Gold & Collagen Face & Neckline Serum van Eliza Jones. Oftewel, een erg mooi gezichtsserum met hele fijne, mooie, glitterdeeltjes erin.

Eliza Jones Gold & Collagen Face & Neckline Serum

Dit serum van Eliza Jones valt weer in de categorie; te mooi om te laten liggen. Wees eerlijk, hoe kun je dit mooie flesje met miniscule glitterdeeltjes voor een Action prijsje nou weerstaan? Nou, precies. Niet dus. Ik nam het flesje mee en testte dit product graag voor jullie uit!

Hoe werkt het?

Het serum komt in een chique glazen flesje met pipet, zodat je het product gemakkelijk kunt doseren. Het doosje geeft aan dat je voor het beste resultaat een kleine hoeveelheid van het product 3 weken lang, op dagelijkse basis, aanbrengt. Door middel van ronddraaiende bewegingen masseer je het zachtjes in de huid. Het is ‘anti-wrinkle’ dus is tegen rimpels en ‘illuminatie’, wat volgens mij wil zeggen dat je er een gezonde gloed/glow van krijgt.

Eliza Jones Serum - Diyaata.com

Het serum bestaat uit verschillende ingrediënten die goed zijn voor de huid:

  • Collageen – vermindert fijne lijntjes en rimpels. Verbetert de elasticiteit en egaliseert de huid.
  • Colloïde goud – die moest ik ook even googlen! Een colloïdaal deeltje is een klein deeltje dat groter is dan een molecuul en een diameter heeft tussen de 1 en de 1000 nm. Bron Wikipedia. Miniscule gouden deeltjes dus, die rimpels voorkomen en de huidconditie verbeteren.
  • Hyaluronzuur – dit voedt de huid, waardoor je die gezonde ‘ glow’ krijgt.
  • Hydromanil – een plantaardig ingrediënt dat een langdurig voedende werking heeft.
  • Rijst extract – verzacht en voedt een geïrriteerde huid.

Mijn ervaring

Ik ben absolute fan van een serum wat je aanbrengt met behulp van een pipet. Doseren is hierdoor een ‘makkie! Een paar druppels van het serum is genoeg voor mijn gezicht en decolleté.

Er zitten hele fijne glitterdeeltjes in het serum, die je niet als zodanig terugziet op de huid maar wel voor die mooie beloofde ‘glow’ zorgen. Het serum smeert fijn uit en hydrateert goed! Over het serum breng ik nog mijn normale dagcrème aan.

Ik heb het product nu een aantal dagen gebruikt, nog niet de drie weken die worden aanbevolen, maar ik ben zeker enthousiast! Wat mij betreft een mooi, leuk en bovenal fijn product voor een klein prijsje. Een aanrader dus!

Kost dat?

Voor 10 ml, wat meer is dan je denkt, betaal je slechts 1,69 euro bij de Action! Al eerder schreef ik een review over de ampullen van ditzelfde merk, ook een erg leuk koopje. Mocht je die gemist hebben, check dan even deze blog.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 shares