Beauty – Review – Eliza Jones Vitamin Glow

Elisa Jones Vitamin Glow Review - Action - Diyaata.com

Het was alweer een tijdje geleden, tijd voor een nieuw Action budgetproof beauty review! Dit keer testte ik de Eliza Jones Vitamin Glow ampullen, die er echt te fancy uitzagen om te laten liggen. Dit doosje met 7 ampullen belooft een stralende en ‘plempend-up’ look.

Eliza Jones Vitamin Glow

Deze superleuke ampullen bevatten een soort zachtroze vloeistof met een minuscuul glittertje erin. Geen echte glitter glitter (die van de zelfgemaakte kerstkaarten), maar meer een soort shimmer.

Elisa Jones Vitamin Glow Review - Action - Diyaata.com

De vloeistof bevat een vitamine complex wat hydrateert en reflecteert. Je hoort dus een gezonde glow op je huid te krijgen en dat willen we natuurlijk allemaal! Het advies is om de ampullen zeven dagen aan één stuk te gebruiken, als een soort kuur.

Hoe werkt het

Het is de bedoeling dat je het ampul openbreekt, wat best even eng is om te doen, en de vloeistof vervolgens aanbrengt op gezicht, hals en decolleté. Er zit echt ruim voldoende in één ampul want de vloeistof is vrij dun. Ik heb zelfs nog een stukje arm meegepakt, toen ik dit in Turkije gebruikte voor een avondje uit en best een beetje mocht shimmeren. Het smeert heel fijn uit en mijn huid nam het vrij snel op. Die avond in Turkije vond ik het super fijn aanvoelen en zag ik de zachte glow inderdaad terug op mijn huid.

Elisa Jones Vitamin Glow Review - Action - Diyaata.com

Eenmaal terug in Nederland heb ik het nogmaals getest en bleek het ampul voor mij niet voldoende voeding te bevatten ter (volledige) vervanging van mijn dagcrème. Mijn huid bleef vrij droog en trekkerig, wat ik na mijn normale dagcrème niet heb. Na twee dagen ben ik dan ook gestopt met het gebruiken hiervan.

Ik hou mijn overige ampullen nu voor inderdaad bijvoorbeeld een avondje uit, waarbij ik mijn huid net even die extra boost wil geven voordat ik mijn make up aanbreng. Dan werkt het heel fijn en is de glow heel lichtjes terug te zien. Ik gebruik het nu niet meer als vervanging van mijn dagcrème.

Elisa Jones Vitamin Glow Review - Action - Diyaata.com

Tip?

Ik vind het een leuke huidverzorging in een erg fancy jasje, en zoals de action betaamt weer erg budget proof. Wanneer je een fijne verzorging voor ‘erbij’ wilt of bijvoorbeeld handig een ampul mee wil nemen voor één nachtje weg, dan werkt dit prima.

Wil je echt een nieuwe vervangende dagverzorging voor je gezicht en heb je behoefte aan hydratatie, dan zou ik deze toch skippen. Al is die verpakking op zich natuurlijk ook al veel waard… keuzes keuzes.

Details

Het doosje met zeven ampullen kost 2,95 euro. Wederom een koopje en dit doosje is dus te vinden bij de Action. Inmiddels ook verkrijgbaar bij Bol.com, zie hieronder.

[bol_product_links block_id=”bol_5d5321895999c_selected-products” products=”9200000110082984″ name=”Eliza jones vitamin glow” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Zwicht jij ook voor dit soort fancy verpakkingen? 

Elisa Jones Vitamin Glow Review - Action - Diyaata.com

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 share