Beauty – Review – Nagellak Enchanted van Etos eigen merk

Enchanted - Etos Nagellak (4)

Het is al best een hele tijd terug dat ik een leuk nagellak kleurtje deelde op Diyaata. Toen ik laatst bij de kassa van de Etos stond zag ik echter de limited edition holographic collectie en belandde dit leuke lakje in mijn mandje. Een review van de nagellak Enchanted, van Etos eigen merk.

Holographic Limited Edition Nagellak Enchanted

Holographic, I love it. Ik vind alleen lang niet alles voor mezelf draagbaar, wanneer het op holografisch aankomt. Het is me bij make up soms net iets té shiny of te kleurrijk. Een nagellak kan echter nooit genoeg shinen en dus mocht de kleur ‘Enchanted’ met me mee. Een zachtroze kleur met holografisch effect waardoor er verschillende kleuren in te zien moeten zijn, afhankelijk van hoe het licht valt.

Enchanted - Etos Nagellak (1)

De lak brengt heel gemakkelijk aan, niet te dik, niet te dun en een goed kwastje. De kleur is echter niet snel dekkend, ik heb voor het effect twee laagjes aangebracht. Ook gebruikte ik zoals altijd een goede base- en topcoat zodat ik er weer een week tegenaan kan.

Enchanted - Etos Nagellak (6)

Het effect? Niet super duper holografisch, maar er zit wel degelijk een hele lichte verkleurende shine in. Me like! Ik vind deze kleur ook vooral heel verzorgd ogen, een nette manicure waar weinig aan mis kan gaan door het lichte kleurtje. Mocht je ergens niet helemaal egaal gelakt hebben of toch nét iets te snel naar het toilet zijn gegaan tijdens het laten drogen (guilty) dan is een lichte beschadiging niet direct ‘fataal’.

Enchanted - Etos Nagellak (5)

Deze limited edition nagellak in de kleur Enchanted (mooie naam!) kost 2,99 euro. Er was ook nog een meer paarse en een rode variant. Oh, en ze hadden bijvoorbeeld ook losse holografische glitters… stiekem wel heel mooi! Omdat deze collectie limited edition is, sta ik nergens voor in als de collectie al weg is ;).

Heb jij een kleurtje op je nagels nu? En zoja, welke?

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares