Beauty – Review – Primark PS… Nudes Lip Collection Hypnotise

Lip Kit Action

Vorig weekend was ik op stap, een echt vriendinnenweekend! Bijkletsen, chillen in een balzaal van een hotelkamer in Rotterdam, naar Racoon in Ziggodome maar ook zeer belangrijk.. veel shoppen! Zaterdag deden we een rondje koopgoot en zondag gingen we naar de Primark waar ik deze mooie lip kit van de Nudes Lip Collection scoorde in de kleur Hypnotise.

PS… Nudes Lip Collection

Ik had de keuze uit een echte ‘nude’ versie van deze doosjes, of een roze natuurlijke variant met de naam Hypnotise. Omdat mijn lippen vrij roze van zichzelf zijn, vind ik mezelf er nogal doods uitzien met een huidkleurige lipgloss of lipstick. Vandaar dat ik koos voor de zachtroze variant Hypnotise, die past een stuk beter bij mij. En deze is high shine, iets waar ik van hou!

Primark lip kit

Deze Primark lip kit van de Nudes Lip Collection doet natuurlijk direct denken aan de lip kits van Kim Kardashian, me like! In de lip kit vind je een lipliner en een lipgloss.

Resultaat

Even hoor.. hoe mooi is deze kleur? Wat mij betreft echt zo’n perfecte kantoor lipgloss, niet te opvallend maar wel heel mooi verzorgd. Ik heb eerst het lippotlood aangebracht over mijn gehele lippen en daarna de gloss die vrij snel intrekt maar toch shiny blijft.

Primark lip kitPrimark lip kit

Ik heb de lip kit getest tijdens de verjaardag van mijn moeder afgelopen woensdag. Dat betekent dus drankjes, taart, hapjes, alles. En zonder overdrijven… hij zat aan het eind van de middag nog steeds als een huis. Ietsje minder glanzend, maar nog steeds mooi en aanwezig. Na het avondeten was de lipgloss wel gedeeltelijk weg en niet meer zo perfect maar nog steeds niet verdwenen.

Primark lip kit

Kost dat?

Dit setje kost 4,- euro en ik heb dus ontzettende spijt dat ik niet ook nog de nude kleur heb meegenomen want wat een top product is dit! Ik ben er helemaal mee in m’n sas en deze staat dus voor mij gelijk aan mijn fijne Dior en MAC lipsticks (ja dit zegt ze echt, shoot me ;)).

Dus, op naar de Primark allemaal. Thank me later!

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

9 shares