Beauty – Review – Sol de Janeiro Brazillian Bum Bum Cream, voor je bips (en benen)

Sol de Janeiro Bum Bum Cream

Nah wat ik nu voor leuk product heb ontdekt..! Braziliaanse Bum Bum Cream, oftewel, crème voor je derrière! Deze crème kreeg ik mee in een tester bij de Douglas en binnen een week na het testen bestelde ik mijn eigen potje. Niet omdat ik nu zo graag mijn eigen eh… derrière van een crème voorzie (echt nog NOOIT in me opgekomen) maar dit magische potje is multifunctioneel!

Sol de Janeiro Brazillian Bum Bum Cream

Goed, laten we beginnen met het verhaal. Want dat is er één hoor!

Wat is het favoriete deel van de Brazillianen? Exact, de Bum Bum! Je billen zijn in Brazillië erg belangrijk en dat geloven we dan ook direct als we de mooie Brazilliaanse dames met hun derrière zien schudden. De bikini’s zijn in dit land de kleinste ever en jeans zitten daar simpelweg erg euh.. strak.

Het geheim van de prachtige billen van deze dames, aldus Sol de Janeiro? Crème met het magische ingrediënt gueraná erin verwerkt. Gueraná is een inheemse plant uit de Amazone en deze fruitsoort bevat hele krachtige cafeïne. Klinkt ook wel als iets wat we op kantoor nodig hebben, niet? Dit in combinatie met cupuaçu-boter, açaí en kokosnootolie, zorgt ervoor dat de bloedsomloop in je Bum Bum (ik krijg dit woord niet meer uit m’n hoofd) wordt gestimuleerd. Resultaat? Strakke en stevige billen!

Serieus, eigenlijk was ik al verkocht toen ik dit verhaal hoorde. Ik bedoel, dit wil ik! Billen als de Brazilianen, kom maar door met een paar emmers! Maar hee ook ik was sceptisch (of ik deed dan toch alsof), dit moest getest worden.

Review

Wat je op je bips kunt smeren, kun je natuurlijk ook prima op je benen smeren en dat is dus wat ik heb gedaan. Ik heb heel lang gewacht met foto’s maken voor deze blog want ik hoopte een dag geen blauwe plekken op m’n been te hebben. Echter er komt er op mysterieuze wijze steeds weer één bij, dus dan maar foto’s mét blauwe plekken.

Ik kan je vertellen, mijn benen zien er na een likje Bum Bum Cream uit alsof ik ze hele dagen heel goed verzorg en hydrateer (dat is dus niet waar…sst). Wanneer er zonlicht op m’n been valt, heb je het vergelijkbare effect van een goede highlighter maar dan op je benen.

De crème is niet plakkerig, trekt lekker snel in en de geur vind ik echt heerlijk. Wel aanwezig, een wat aparte zoetige geur. De geur wordt beschreven als vanille met een beetje kokos maar die kokos ruik ik niet direct. Gelukkig, want ik en kokos zijn geen goede combinatie. Het is echt zo’n typische vakantie geur, palmbomen en cocktails, als je snapt wat ik bedoel.

Mijn huid wordt bizar goed gehydrateerd en lijkt ietwat te verstevigen. Het ziet er lekker ‘smooth’ uit en zo voelt het ook, de crème laat een heel zacht, bijna satijnen, laagje achter op mijn huid. Door de kleine shimmers in de crème vallen oneffenheden ook minder op, al kan het natuurlijk niet mijn blauwe plekken laten verdwijnen. Voor en na foto’s maken was weer een ramp, het lukt me gewoon niet om op beeld te krijgen wat je in werkelijkheid ziet. Het effect van de crème is het ook beste zichtbaar wanneer je in beweging bent.

Sol de Janeiro Bum Bum Cream review

Ik kan me voorstellen dat dit product je benen (of bips) er op de lange termijn echt beter uit laat zien door de voedende stoffen van dit product. Echter ik vind het net even te duur om dagelijks te gebruiken. Ik gebruik het dus voor m’n benen wanneer ik een jurkje draag en niet direct zonbescherming nodig heb. Het staat verzorgd en gehydrateerd en tegelijkertijd ook chique door de shimmers. Wat mij betreft zeker een product voor deze zomer!

Ik kocht een potje van 75 ml bij de Douglas. Er bestaat ook een kleine traveller kit of een grotere pot van 240 ml of een verpakking met douchegel erbij. Of koop gelijk een super tof pakket, waardoor je voor alles voorzien bent!

Sol de Janeiro Brazillian Bum Bum Cream Review

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares