Beauty – Summerproof met make-up van MAC

Summerproof met MAC

Make-up, ik hou ervan. Al als jong meisje vond ik de kaptafel van mijn moeder reuze interessant en al vroeg begon ik met wat mascara en een oogpotloodje. Tegenwoordig draag ik vrijwel iedere dag make-up, met uitzondering natuurlijk van een luie dag thuis! Nieuwe make-up shoppen vind ik geweldig en na al die jaren heb ik inmiddels mijn favorieten ontwikkeld. Als je mij nu vraagt welk beautymerk ik het meest veelzijdig, bereikbaar en compleet vind, dan is mijn antwoord MAC Cosmetics!

All Ages, All Races, All Sexes

Behalve dat ik de make-up prachtig vind, is MAC ook een merk wat ik met trots durf te dragen. Het motto van MAC is er één waar ik me absoluut in kan vinden: All Ages, All Races, All Sexes. Zeker nu, in een periode waarin racisme weer onder de aandacht wordt gebracht, is dit een merk wat kracht uitstraalt. MAC vindt het individu belangrijk en wil dat iedereen zich op zijn of haar eigen manier kan uiten. Dit merk je dan ook terug in het aanbod; door enorm veel tinten en kleuren aan te bieden, kan iedereen terecht bij dit merk.

Heerlijk vind ik het, om te snuffelen tussen de beauty artikelen in de winkel of online. Een nieuwe lipstick, mooie bronzer of oogschaduwdoosje kan mijn dag helemaal goedmaken. Ik word er wel enorm hebberig van, al die mooie artikelen. Helemaal wanneer een merk zoals MAC ook nog limited editions uitbrengt, wordt het gevaarlijk voor mijn portemonnee! Samen met één van mijn beste vriendinnen die minstens zo gek is van make-up, zijn we helemaal duo dangerous als het aankomt op make-up shoppen!

Summerproof

Ken je dat gevoel? Op vakantie, een zomeravond, jezelf klaarmaken om uit eten te gaan. Na een lange dag in de zon, lekker douchen en dan.. tijd om jezelf mooi te maken!

In de zomer is mijn make up toch net weer even anders dan in de winter. Waar ik in de winter bijvoorbeeld een donkerrode lipstick prachtig vind, pak ik nu eerder naar een lipstick of gloss met een mooie shimmer in bijvoorbeeld koraal kleur. Hieronder zie je ‘ Shapeshifting Peach‘ van de Galactic Gliter & Lipgloss collectie van MAC.

In de zomer durf ik ook wat meer rond te zwaaien met een goede poederkwast, met mooie bronzer! Dat zongebruinde effect is ook prima te behalen met een bronzer wanneer je helaas niet iedere dag in de zon kunt zitten. Ik heb kortgeleden de ‘Beige-ing Beauty’ van de Radiant Matte Bronzing Collection gekocht en ik zie er instant gezonder uit na een vleugje hiervan. Hieronder zie je deze terug, een prachtig doosje ook nietwaar? Eerlijk is eerlijk, het doosje overtuigde me haha!

MAC is, net als ik, ook niet vies van een beetje glitter en shimmer. In de zomer mag dat ook wat meer, prachtig wanneer de zon weerkaatst op de shimmerdeeltjes van bijvoorbeeld je highlighter. Of net een tikkeltje meer met behulp van een bodyshimmer. Staat ook prachtig op een 1,5 meter social distance feestje, hier kun je iedereen mooi mee tegemoet schitteren!

Hieronder zie je het palette Extra Dimension Skinfinish Trio Highlighter in ‘Galaxy Glow’, die naam alleen al zou je het voor doen toch? Voor dit mooie vernieuwende merk breng ik graag en regelmatig een bezoekje aan de Douglas.

Ik ben heel benieuwd, hou jij ook zo van die typische summerproof make-up look met shimmer en glans? Of draag je in de zomer amper make-up, wat natuurlijk ook helemaal prima is! Enne, ben je net zo gevoelig voor limited editions als ik?

*Dit artikel is een samenwerking, zie voor meer informatie mijn disclaimer.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

28 shares