Beauty – Unboxing – Action SPA Exclusives Advent Kalender

Action Advent Kalender SPA Exclusives - Diyaata.com

Ja ik weet het, het is nog LANG geen december. En toch scoorde ik al een paar weken geleden een té gave advent kalender bij de Action, gevuld met SPA Exclusives beauty producten. Op Instagram vroeg ik of jullie de inhoud al wilden zien en het werd 50/50.. Dan heb ik de doorslaggevende stem, toch? Spoiler alert, doorlezen op eigen risico!

Spa Exclusives

Deze advent kalender bevat mini producten uit verschillende lijnen die je bij de Action terug kunt vinden. Helemaal leuk! Ik ben altijd erg braaf als het op advent kalenders aankomt en open normaliter braaf vakje voor vakje, op de juiste dag. Dit keer dus niet, ik ben gewoon los gegaan en heb ALLE vakjes na elkaar geopend, love it.

Action Advent Kalender SPA Exclusives - Diyaata.com

Ik was braaf begonnen op volgorde van datums maar kwam er halverwege achter dat ik ergens één vakje was vergeten te openen… en dus, gaan jullie alles alsnog door elkaar zien, maar dan op collectie gesorteerd, en blijft er toch nog een verrassingseffect in zitten ;).

Marvelous Summer

Action Advent Kalender 2018 - Diyaata.com

Een lieve zacht roze kleur verpakking die erg romantisch aandoet. Van deze collectie vind je het volgende terug in de advent kalender:

 • Grote roze bruisbal, me like!
 • Shampoo daily care formula
 • Bruistablet (het schattige witte ‘voetje’, voor een voetenbadje!)
 • Foot cream, voor de verzorging na dat voetenbadje
 • Gouden nagelvijl
 • Roze douchepuf

De geur van deze lijn is een beetje fruit achtig maar dan (gelukkig haha) op een zachte manier. Misschien iets van perzik?

Timeless Delight

Action Advent Kalender 2018 - Diyaata.com

Deze verpakking doe erg chique aan door het zwart in combinatie met goud, pretty! Van deze collectie vind je het volgende terug in de advent kalender:

 • Refreshing shower gel
 • Relaxing bath salt
 • Smoothing body scrub
 • Softening body cream
 • Soothing hand cream

De geur van deze lijn is heel neutraal, iets wat volgens mij iedereen wel kan waarderen. Zacht, fris, schoon. Me like! De handcrème staat hier inmiddels op de pak en vind ik erg fijn.

Limited Edition

Action Advent Kalender 2018 - Diyaata.com

Mooi rood is niet lelijk! Van deze collectie vind je het volgende terug in de advent kalender:

 • Luxury fragranced body mist (vind ik heel leuk!)
 • Smoothing bad pearls
 • Smoothing body cream
 • Relaxing shower gel
 • Soothing (nacht) hand cream
 • Lipgloss
 • Toe separator (blijf ik heel suf vinden om terug te vinden in advent kalenders..)
 • Smoothing body srub

De geur van deze lijn is wat zwaarder dan van de twee voorgangers. Echt zo’n feestdagen / kerst geurtje. De body mist heb ik getest en vind ik persoonlijk niet zo’n succes voor op m’n ‘body’ maar wel lekker om als een woonkamer spray te gebruiken en zo die sfeer in huis te halen.

Treasures of Asia

Een frisse aqua kleur. Van deze collectie vind je het volgende terug in de advent kalender:

 • Refreshing face wash
 • Caring day cream (voor alle huid types)
 • Softening body lotion
 • Daily care shampoo (voor normaal haar)

De geur van deze lijn is precies zoals ik hem verwachtte, heel fris! Precies waar aan je denkt wanneer je de verpakking ziet.

En, wat vind ik ervan?

Echt, deze advent kalender, ik vind ‘m top! Voor een bedrag van 9,95 euro heb je 24 echt leuke mini’s. Okay de nagelvijl en de tenenspreider… tja… Die zullen er altijd inzitten volgens mij. Maar producten als de bruisbal, de body mist, de face wash en de badparels hebben me zeker weten positief verrast! Op het moment dat je dit leest ben ik op vakantie en heb ik vast en zeker iets meegenomen uit de advent kalender om te testen. Volg me dus zeker op Instagram en check dus m’n insta stories voor een eerste indruk!

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

74 shares