Beauty – Urban Africa Naturals – Review Lip Smoother + Winactie!

Lip Smoother

Naast de fijne cocoa butter die ik ontving van Urban Africa Naturals, mocht ik ook de nieuwe Lip Smoother testen en reviewen. In deze blog vertelde ik jullie over het mooie concept van Urban Africa Naturals, waarbij je met je aankoop zowel een 100% natuurlijk product koopt als een goed doel steunt. De ingrediënten van de producten komen namelijk uit Ghana, Afrika, waar ze tegen een eerlijke prijs worden gekocht van de lokale bevolking.

Lees zeker even door, want ik mag deze Kerst zowel de cocoa butter als de lip smoother aan één gelukkige lezer(es) weggeven!

Lip Smoother

De Lip Smoother is een product gemaakt om droge lippen te verzorgen, dankzij de verzorgende ingrediënten van dit product blijven je lippen langdurig gehydrateerd.

Ingrediënten:

Love and devotion (<3) – Theobroma cacao seed butter – Butyrospermum parklii – Cocos nucifera oil – Vitis vinifera seed oil – Wssential oil – Tocopherol

Is ‘tie weer, de basis van liefde en toewijding net als in de body butter! De ongeraffineerde cocoa en shea butter zorgen voor de hydratatie van je lippen en een mooie gezonde (kleurloze) shine. De Lip Smoother bevat vitamine E, wat een wonder vitamine is voo en r de verzorging van de huid. Wanneer je dit lipproduct hebt aangebracht, bescherm je je lippen ook tegen weersinvloeden zoals wind en kou deze winter, maar ook felle zon in de zomer!Lip Smoother

In gebruik

Dit product heeft net zoals de body butter, een lichte chocolade smaak en geur. Deze is wel erg licht, en trekt heel snel weer weg. Hier ben ik persoonlijk erg blij mee, want de hele dag chocolade ruiken hoeft van mij niet zonodig.

Ook de Lip Smoother is vrij ‘hard’ in het potje, maar wordt vloeibaarder door de warmte van je huid. Het product ‘smelt’ zodra je het op je vinger aanbrengt en is dan dus goed smeerbaar.

Ik vind dit echt een heerlijk product om mee te nemen in m’n tas, naar het werk of bijvoorbeeld wanneer ik de kou in ga. Ik neem ‘m al een paar weken standaard met me mee. Het enige wat ik jammer vind, is dat het een potje is en geen stift vorm, maar daar wen je ook weer aan.

De Lip Smoother blijft inderdaad lang hydrateren, erg fijn.

Lip Smoother

Feitjes

Het potje bevat 20 ml product en kost 3,50 euro, geen geld voor een 100% natuurlijk en fijn product. Ook met de aankoop van dit product steun je de foundation van Urban Africa Naturals en de vrouwen van de shea butter community. Love it! Hier vindt je de Lip Smoother. Kijk ook zeker even rond om te zien welke andere mooie producten er worden verkocht in de webshop.

Winactie

Zoals je al kon lezen, ik mag voor de kerstman kerstvrouw spelen! Ik mag één pot 100% natuurlijke cocao butter én een potje lip smoother weggeven, aan één gelukkige lezer(es). Deze winactie speelt zich wederom af op Social Media, op de Diyaata Facebook.

What to do?

  • Volg Diyaata en Urban Africa Naturals op Facebook
  • Like de Facebookpost van Diyaata, met deze blog (die ook vandaag online is gekomen)
  • Laat een reactie achter om mij te laten weten dat je wilt winnen
  • Taggen en/of delen is erg leuk maar niet verplicht.

Je kunt meedoen t/m 5 januari, op 6 januari ben je dus echt te laat. Datzelfde weekend loot ik een winaar of winnares uit, die beide producten thuis zal ontvangen.

Doe jij ook mee?

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

13 shares