Beauty – Urban Decay – Naked Illuminated Shimmering Powder – Aura

Urban Decay Illuminated

Welke beauty liefhebber kent ze niet, de Naked oogschaduw pallettes van Urban Decay. Ik bezit er zelf eentje en liep in Londen tegen deze Illuminated Shimmering Powder van de Naked collectie aan die ik echt niet kon laten liggen.

We beginnen met een kleine disclaimer… In beauty bloggersland is er een ongeschreven regel dat je je spullen op de foto zet, voordat je ze gebruikt. Logisch, want alleen dan heb je een ‘perfecte’ foto. Geloof me, dat heb ik ook gedaan. Deze shimmering powder heeft een hele poos braaf liggen wachten tot het foto moment daar was. Ik had een mooie setting gemaakt, ik liep 30 seconden weg om er nog iets bij te pakken en…. BAM, weg perfecte poederdoos. Jack, mijn lieve assistent op 4 harige poten, had besloten dat hij zijn nagels in mijn poeder wou zetten. Dit doet ‘ie normaal NOOIT! Ik denk dat hij ook de shimmer niet kon weerstaan… Hoe dan ook, de shimmers, de poeder, het lag overal en ik heb misschien een paar woorden geroepen die niet heel aardig waren. Jack shimmerde lekker verder en ik wist het even niet meer. Geen blogpost meer maken?

Ik heb besloten dat ik dat lekker toch ga doen. Want de shimmer is er niet minder om, die paar stukjes poeder kan ik best missen en hee, het blog leven gaat ook lang niet altijd over rozen. Dus, een heerlijk aangebroken poederdoos, gebruikt door Jack himself! Iemand moet de eerste zijn.. 🙂

Ondanks het feit dat ‘ie niet meer ‘perfect’ is, vind ik het nog steeds een beauty. De verpakking is rosé goud en een beetje velvet achtig en daardoor super chique. Het doosje heeft een spiegeltje en onder de shimmer zelf in een apart vakje zit ook nog een fijn kwastje, die ik door alle stress vergeten ben te fotograferen, oeps.

Urban Decay Illuminated
Yep, it’s REALLY broken!

De shimmer is echt micro, heel fijn en daarom vind ik ‘m prachtig. Wat losse subtiele glitters, maar voornamelijk heel veel kleine fijne licht reflecterende deeltjes. De poeder is een beetje zijde achtig (silky) en brengt daarom gemakkelijk aan. Het is een gebakken poeder waardoor de kleur intens is gebleven. Er zit bijvoorbeeld niet zo’n vervelende overspray of metallic laagje overheen. What you see is what you get.

Urban Decay Illuminated

Wat mij heel erg opvalt maar bijna niet op beeld te vangen is, dat er een rozige ondertoon in de shimmer zit. Er waren drie tinten van de poeder verkrijgbaar en deze, Aura, was de rozige variant. Het is echt super mooi, geen highlighter maar echt een poeder die micro shimmers verspreidt.

Urban Decay Illuminated

Deze shimmer is voor zowel het gezicht als het lichaam, waar jij ook maar het licht op wil laten vallen. Ik zou de shimmer ook best op m’n decolleté durven gebruiken voor een avondje uit. Of enkel in m’n ooghoeken voor een subtiel effect.

Urban Decay Illuminated Ik ben weer geen geen held in het vastleggen van de prachtige shimmers, maar ik beloof echt dat hij heel mooi is. Mocht ik ‘m nog beter op beeld krijgen, komt het zeker op Instagram dus volg me daar als je benieuwd bent.

Ik betaalde 24 pond voor dit mooie product en dat staat op dit moment gelijk aan +/- 26,50 euro. Op dit moment verkopen een aantal Ici Paris XL winkels in Nederland het merk Urban Decay. Ook online bieden ze het merk aan. Ik zie dat de prijs in Nederland wel iets hoger ligt, 31,60 is de prijs van dit moment.

Bemoeit jouw huisdier zich ook weleens met jouw beauty producten? 🙂

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Ohhh stoute Jack! Wat zonde van je mooie shimmer… gelukkig is het effect prachtig ♡

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

16 shares