Personal – Update – Behangresten in m’n haar en danskriebels

verjaardag Daisy 30 - Diyaata.com

De afgelopen periode is drukkk geweest! Even één blogje in de week want poeh wat was/is er veel aan de hand op het moment. Ik ga jullie even bijpraten over mijn (30e!) verjaardag, mijn klus bezigheden en ik kreeg goed nieuws.

Jarig

Nah het was zover hoor.. ik werd 30! Ik keek er niet ‘tegenop’, want dat klinkt direct zo negatief, maar ik vond het wel een dingetje hoor! Zoals ik al eerder schreef, had ik voor mezelf een soort verwachting neergelegd bij mijn dertigste levensjaar en dat is niet helemaal waarheid geworden. Ik ben niet getrouwd en heb geen kindje. Wél heb ik een eigen huis, een auto en kreeg ik in december het goede nieuws dat ik per 1 februari ook een vast contract krijg op m’n werk, hoera! De basis ligt er nu dus helemaal en dat is erg fijn.

Gebakjes voor de visite en een versierd bureau op kantoor!

Op kantoor werd mijn bureau en ons kantoor versierd, super lief! Ik vierde mijn verjaardag ‘s avonds met familie en afgelopen weekend vertrok ik met lieve vriendin Godelieve naar Eindhoven, om daar fijn te shoppen, te eten en om mijn verjaardag te vieren in de Effenaar tijdens een 80’s 90’s 00’s feestje. Heerlijk! Met een ‘birthday-babe’ sjerp om en een 30-diadeem op mijn hoofd, ben ik werkelijk door de gehele Effenaar gefeliciteerd. Happy birthday to me! Het was een hilarische avond met veel te veel wijn, waar ik nu nog steeds van bij kom. Maar het was het waard!

Verjaardag Daisy 30 - Diyaata.com1
Feestje in de Effenaar!

Klussen met katten

Omdat ik mijn vaste contract kreeg, moest ik spontaan nog een aantal vrije dagen opmaken bij mijn uitzendbureau. Deze dagen heb ik opgenomen om een start te maken aan mijn klusjes to do list hier in huis. Een lange muur in de woonkamer wil ik behang vrij maken (want; katten krabben de muur kaal…) en daarna verven met een gaaf suède effect. Work in progress want al dat stomen, drogen en drie lagen verf.. dat kost best veel tijd. Dat behang afstomen, wat een verschrikking is dat! De behangresten en het stof zitten deze dagen letterlijk in mijn haar en bh.. brrr. Eigenlijk is dit lichamelijk ook gewoon te zwaar voor me om elke dag te doen, maar ik blijf nog even volhouden hoor.

Vandaag komt de kringloop om mijn eettafel en stoelen plus mijn vitrinekast op te halen. Hier heb ik al erg mooie vervangers voor gevonden en met een beetje geluk kan ik na het weekend al wat foto’s plaatsen van een hele andere woonkamer. Love it!

Danskriebels

Ik zei het al eerder, ik heb de danskriebels weer te pakken en dit keer ook echt de daad bij het woord gevoegd. Op woensdagavond volg ik nu weer twee uur dansles en probeer ik Kizomba en Urban Kiz onder de knie te krijgen. Met twee geweldige dansleraren (waarvan één vriendin) en een super leuke groep, heb ik daar alle vertrouwen in. De muziek maakt me zo extreem blij! Ik kom weer met een glimlach op m’n gezicht (en pijn in m’n onderrug en heupen haha!) thuis op de woensdagavond.

Er staat in dit kader ook iets heel spannends op de planning… wordt vervolgd!


Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

9 shares