Beauty – Benefit – Gimme Brow! – Natuurlijke volle wenkbrauwen

Gimme Brow!

Dit leuke Benefit product stond als een eyecatcher uitgestald in de Douglas. Voor ik het wist zat mijn moeder in de visagie stoel en werd ‘Gimme Brow’ gebruikt om haar wenkbrauwen ‘voller’ te maken.

Het effect? Ik was helemaal onder de indruk, en dus moest ik dit uiteraard ook testen. Gimme Brow is een getinte wenkbrauwgel die voor iedereen zou moeten werken. In de winkel begreep ik dat er één kleur bestond, maar op de website van Benefit staat dat er drie soorten zijn? Strange! Op het doosje staat het nummer ‘3’, zou dat dan toch een kleurnummer zijn?

Gimme Brow!

De gel breng je aan met een borsteltje, een soort mascara borsteltje lijkt het. Door dit borsteltje pakt de gel super goed op je wenkbrauwen zelf en ben je dus niet enkel de huid onder de haartjes aan het inkleuren. Aanbrengen is dan ook super simpel en kan eigenlijk niet misgaan. Je tekent de wenkbrauw immers niet bij, je kleurt de haartjes voor een voller effect.

Gimme Brow!

Gimme Brow!

Bij mijn moeder was het effect super mooi, haar wenkbrauwen worden een klein beetje grijs (sorry mam ;)) en daardoor geeft dit echt een top effect. Haar donkere en volle wenkbrauwen waren direct terug en het zag er super natuurlijk uit. Bij mij is het verschil minder groot, ik heb natuurlijk al vrij donkere en volle wenkbrauwen van mezelf (thanks mam ;)). Ze zijn ietsje ‘opgevuld’ en ik vind het er wel allemaal iets strakker, mooier uitzien met gel.

Gimme Brow!

De houdbaarheid is top, ik heb eigenlijk ondanks het warme weer geen wenkbrauwgel voelen of zien wegsmelten. Benefit geeft ook aan dat het product waterbestendig en langhoudend is. Me like!

Al met al, een superfijn product wat helemaal goed werkt als je bijvoorbeeld blonde of grijze wenkbrauwhaartjes hebt. Bijtekenen doe je hier natuurlijk niet mee, dus de vorm van je eigen wenkbrauw wordt versterkt. Als je zelf goede wenkbrauwen hebt die meer volume, kleur en textuur kunnen gebruiken dan raad ik je dit product zeker aan. Vooral de manier van aanbrengen krijgt van mij een 10! Oh en de naam, Gimme Brow!, 10+!

De prijs? Bij Douglas kostte dit product 27,50 euro en ik verwacht dat je er behoorlijk lang mee kunt doen omdat het een borsteltje is.

Teken of kleur jij je wenkbrauwen bij? En zoja, wat is je favoriete product?

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 shares