Personal – Een avondje uit – Bingo in kattencafé Kat en Schotel

Kat en Schotel

Afgelopen donderdag was ik weer eens in het kattencafé hier in Goes, Kat en Schotel! En niet enkel en alleen om te knuffelen met de kroegtijgers, want deze keer was ik er samen met mijn moeder voor een avondje bingo!

Bingo tussen de katten dus, dat leek ons wel wat. En gelukkig zat ik op het juiste moment op Facebook, want toen de bingo avond aangekondigd werd was deze binnen no time uitverkocht.

Bij binnenkomst waren de tafels verdeelt en stond er een bordje met onze naam bij onze zitplaats. Met een heerlijke latte macchiato kon de avond wat mij betreft beginnen! Puri hield de zitplekken van onze buren alvast warm, heel sociaal!

In totaal speelden we drie rondes bingo (met ieder ook weer drie kansen) met tussendoor tijd voor een nieuwe versnapering of toilet bezoek. En natuurlijk, de katjes knuffelen! Het leek wel alsof de meeste katten ook hun vaste plek voor de avond vooraf hadden uitgekozen en daar niet meer vanaf weken. Wij kregen af en toe Puri op bezoek en onze vaste mascotte was Joy, die was vastbesloten om haar plekje niet meer af te geven. Ook niet aan Puri, en dat betekende toch wel een paar boze blikken en gesnauw over en weer.

Kat en Schotel

De prijzen? Kattencafé prijsjes uiteraard! Van een setje ansichtkaarten, tot een horloge, kussenhoesje, notitieboekje of cadeaubon. Alles in katten(café) stijl. Bij ronde twee had ik warempel echt bingo, hurray! Ik had wel heel veel mazzel want ik mocht naar huis met een cadeautasje met inhoud. Een linnen tas, een sleutelhanger, twee ansichtkaarten en een cadeaubon. Super leuk!

Kat en Schotel

We hebben een hele gezellige avond gehad en volgens mij de katten ook. Daru vond de bingo balletjes ook wel interessant, als hij daar nou toch eens een klap tegen had kunnen geven…. 🙂 Hij waagt vast nog een poging, want er is alweer een tweede bingo avond gepland die wederom al volgeboekt is!

Kat en Schotel

Mocht je ook een keer willen bingo’en bij Kat en Schotel, raad ik je aan om de Facebook pagina in de gaten te houden om er snel genoeg bij te zijn.

Dames en bewoners van Kat en Schotel, bedankt voor de gezellige avond!

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Ah zo jammer dat ik het gemist heb (en de volgende dus ook). Moet volgende keer maar even VIP plekken regelen bij Chan hahaha

    1. Reply

      Jaa, het is echt heel leuk!

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 shares