Bioscoop Tip – De Matchmaker – Ladiesnight voorpremière

De Matchmaker

Woensdag was ik wederom op de ladiesnight in de Da Vinci bioscoop in Goes, voor een echte feelgood movie! In De Matchmaker speelt Benja Bruijning (halleluja) de rol van Chris, een freelance fotograaf die flierefluitend de wereld over reist. Totdat zijn geld opraakt en hij noodgedwongen bij zijn moeder intrekt.

De Matchmaker

Tja, stop Benja Bruijning in een Nederlandse film en ik ga kijken. Dat geldt dus ook voor de Matchmaker want ai ai, wat is Benja een leukerd! Als freelance fotograaf heeft Chris (Benja dus) het niet zo breed en trekt hij noodgedwongen terug in bij zijn moeder. In het dorpje waar hij is opgegroeid en dus al snel vele oude bekenden tegenkomt.

Al snel krijgt Chris een nieuwe opdracht, hij moet een filmpje maken voor een datingsite. En hoewel Chris fotografeert en niet filmt, is de financiële nood dit keer zo hoog dat hij de opdracht wel wil vervullen. En wie is er een beter hoofdpersoon voor dit filmpje dan zijn leuke trendy en bovenal single moeder? Zonder haar medeweten maakt hij een leuk filmpje en zonder dat dit de bedoeling was, gaat deze viral. Resultaat? Talloze aanmeldingen van mannen die een date met Chris’ zijn moeder wel zien zitten!

Hoewel Marja (Ariane Schluter) in eerste instantie helemaal geen behoefte heeft aan daten, besluit ze er toch in mee te gaan met hulp van Chris. Dit betekent voor haar immers meer quality time met haar zoon! Tja en wie gaat daten komt in vreemde, ongemakkelijke en grappige situaties terecht (waar kennen we dit van :)).

Ohja, Chris zelf zit natuurlijk ook niet snel in deze feelgood movie.. Benieuwd? Kijk dan even de trailer van De Matchmaker die ik hieronder heb geplaatst:

In de bioscoop

De Matchmaker is vanaf 26 april in de reguliere bioscopen te zien. Verwacht (wederom) geen ingewikkelde verhaallijn, gewoon leuk!

Feelgood, dating, liefde en humor. Een prima vrouwenfilm als je het mij vraagt.

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 shares