Personal – Blogger by Nature – Kletsen, leren en cadeautjes!

Afgelopen zaterdag ging ik na mijn vakantie ‘back to reality’ en reisde ik af naar Soest om het Blogger by Nature event bij te wonen. Helemaal klaar om leuke mede bloggers te ontmoeten en veel nieuwe kennis en inspiratie op te doen!

Blogger by Nature

Samen met 59 andere enthousiaste, erg leuke en lieve mede bloggers gingen we een dag vol leuke dingen tegemoet! Vorig jaar had ik spijt dat ik het event niet had bijgewoond, nadat ik alle leuke verhalen las. Dit jaar moest ik er dus zeker bij zijn!

Blogger by Nature bood ons een dag met workshops, de mogelijkheid tot netwerken en een heerlijke lunch en borrel. Best even slikken, zo in je eentje een event binnenwandelen waar je vrijwel niemand kent. Het enige stukje ‘houvast’ wat ik in eerste instantie had, was dat ik wist dat Bregje van Bregblogt aanwezig was. Die zag ik echter pas écht bij de borrel, voor die tijd leerde ik allerlei andere leuke meiden kennen waarvan als eerste Aneta van Mamapraatjes. Phew, de kop was eraf, wat een gezellige dame! Samen sloten we aan bij een erg gezellig groepjes ladies.

Blogger by Nature
v.l.n.r: Rachel van Rachelleeft.nl, Nathalie van Volgmama.nl, Sandra van Mamaplaneet.nl, Ik ;), Aneta van Mamapraatjes.nl en vooraan zie je Maaike van Maaikeschrijftop.nl.

Foto credits van bovenstaande foto zijn voor Maaike (kliklik)!

Met zijn allen volgden we de workshop ‘SEO voor gevorderden’ gegeven door …. van Yoast. Na de lunch volgde het middag programma waarbij iedereen ingedeeld was naar aanleiding van onze voorkeuren. Ik ging naar de workshop Branding en de workshop Pinterest. Vooral die laatste heeft echt mijn ogen doen openen, dus ga me vanaf nu daar zeker volgen!

Op het Netwerkplein kregen we de kans om op een relaxte manier verschillende bedrijven en ondernemers te leren kennen. Zelfs ik, die niet zo goed is in zulke netwerk praatjes, heb het er erg gezellig gehad en leuke gesprekken gevoerd! Van HemdvoorHem.nl kreeg ik behalve een goed gesprek ook nog een toffe doos met nog toffere inhoud:

Blogger by Nature

Ter afsluiting was het tijd voor de borrel! Een glaasje champagne met een bitterbal, waarbij we onze indrukken met elkaar konden delen.

Goodiebag

Vooraf aan het event kregen we een goedgevulde goodiebag en jullie zijn vast benieuwd wat daar in zat…! Dus, een paar foto’s van de goodies!

Onder andere leuks van Kneip, het boek Zielvol leven van Didie Schackman, schattige kids spulletjes van BOTI Europe BV. en Deem Design, de Kunstboer, Kaya Sieraden en meer! Lieve sponsoren, allemaal heel erg bedankt 🙂 ik ga snel eens rondneuzen op jullie websites.

En nu?

Nu heb ik een to do lijst waar je U tegen zegt (met hoofdletter) en zit ik ook weer vol met inspiratie. Niet onbelangrijk; ik heb hele leuke contacten opgedaan met zowel mede bloggers als bedrijven. Zo leuk! Ik wil me graag blijven ontwikkelen en mede dankzij dit event is dat mogelijk. Lieve dames van Blogger by Nature, bedankt voor een erg geslaagd event!

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Reply

    Graag gedaan! Tot volgend jaar!

  2. Pingback: Lifestyle - De (december) cadeautip voor mannen - Diyaata

  3. Pingback: Beauty - Review - Kneipp Douche Foam Cherry Blossom - Diyaata

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

16 shares