Mijn blog werkplek – met foto’s!

mijn-blog-werkplek

Tja een kantoor kan ik het niet noemen maar sinds ik mijn fijne bureaustoel thuis heb, ben ik hier regelmatig te vinden. Aan mijn bureau, mijn blog werkplek. Leuke teksten schrijven en foto’s bewerken gaat hier een stuk beter en gemotiveerder dan onderuitgezakt op de bank!

Ik laat jullie graag zien hoe ik er tegenwoordig iedere (werk)dag wel eventjes bij zit. Soms een paar uur, soms een half uurtje maar mijn laptop komt bijna niet meer van zijn plek. Ik heb m’n draai gevonden 🙂

Stationary

Ik heb een ware obsessie voor planningen, to do lijstjes, mooie pennen en notitieboekjes ontwikkeld. Iets waar veel bloggers schuldig aan zijn volgens mij. Nu ik een plekje heb, kan ik dit ook daadwerkelijk toepassen. Met een notitieboek, to do bloknote, leuke pen en markeerstift begin ik dan ook aan mijn type momentjes.

Bloggers werkplek

Voorraad stop ik in de leuke ‘follow your rainbow’ opbergdoos van de HEMA en pennen staan in de mok met opdruk ‘it’s your day’, eveneens van de HEMA! Ohja, in de doos zit ook een voorraad washi tape, uiteraard. De voorraad visitekaartjes staat nu mooi op mijn bureau in plaats van weggestopt in een lade.

Voor de energie op momenten dat ik indut staan er pepermuntjes klaar en met een vers bloemetje op mijn bureau begin ik de dag helemaal vrolijk en gemotiveerd.

Bloggers werkplekDe draadmand is gevuld met leuke enveloppen, kaartjes en uiteraard, een voorraad notitieboekjes.

Bloggers werkplek

Gaaspaneel

Het witte ‘ding’ achter mijn bureau? Ideaal! Ja het duurde even voordat ik uitvond hoe dit gave maar simpele ding heette, dit is dus een gaaspaneel. In vele bloggers huishoudens terug te vinden en nu ook bij mij! Ik kocht deze bij de GAMMA. Met magneetjes en knijpertjes pin ik hier ideetjes, motiverende quotes en allerlei leuks op. Heel handig met DIY’en ben ik niet maar ik heb wel een mini prikbordje gemaakt met behulp van een kurken onderzetter die vastgelijmd zit aan het gaaspaneel. Zie ik iets leuks of interessants in een tijdschrift, krant of waar dan ook dan scheur ik dit direct uit en pin ik het vast!

Motivatie

Ja eerlijk is eerlijk, in theorie heb je geen leuke kleurtjespen of sticky notes houder nodig om beter te bloggen. Maar in de praktijk werkt dit dus voor mij! Ik vind dit zoveel fijner dan een saai bureau waar geen inspirerende of motiverende kleur, uitspraak of items te vinden zijn. Een echte Daisy werkplek en I love it! Ohja, af en toe een kaartje schrijven naar iemand die het verdient of nodig heeft, ook dat doe ik nu veel sneller aan mijn leuke bureau. Mooi meegenomen dus 😉

Mijn bureau staat in de logeerkamer/rommelkamer. Behalve dit bureau staat hier ook een eenpersoonsbed, zonnebank en berg ik hier mijn administratie op. Boven het bureau op een tweetal planken staan al mijn creatieve spulletjes zoals heel veel kralen! Dus nee, een echte tour kan ik jullie niet geven maar dan weten jullie in ieder geval hoe ik er bij zit :).

Ben jij een blogger of heb je een zelf ingericht kantoor of werkplek, laat me dan weten welke opzet en/of inrichting goed werkt voor jou 🙂

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Reply

  Leuk om te zien! Dit ontbreekt echt compleet in mijn huis haha. Geen werkplek 🙂 Ik blog aan tafel, soms op de bank… waar ik zin in heb 🙂

  1. Reply

   Haha ik tot voor kort ook hoor, heerlijk!

  • Lauri
  • September 15, 2016
  Reply

  Pinterest perfect hihi. Heel mooi! Leuk om te zien waar mensen werken. Ik heb ook zo’n mooi bureautje. Schrijf echter altijd op mijn bed hahaha. Maar het staat wel mooi :p

  1. Reply

   Mooie interieur toevoeging ?

 2. Reply

  Leuk zo’n georganiseerde werkplek! Ik heb wel een werkplek hier in Suriname, maar het is natuurlijk tijdelijk en eerlijk gezegd ook een rommeltje.

 3. Reply

  Wat heb je een leuke plek! Ik heb juist een heel clean bureau hahaha. Helemaal wit en weinig spullen erop, want anders ben ik weer veel te snel afgeleid… :’) Mocht je er benieuwd naar zijn, hij staat op mijn blog!

  1. Reply

   Ohja dat kan natuurlijk ook! Ik kom snel een bezoekje brengen 🙂

 4. Reply

  Dat gaaspaneel lijkt me ontzettend handig bij je werkplek! Leuk om een kijkje te nemen bij jou 🙂

  1. Reply

   Ja ik ben er ook erg blij mee! ?

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares