Bloglife – Diyaata.com – Nieuwe look and feel!

Diyaata.com

Welkom op de vernieuwde Diyaata.com! Mocht je me op social media volgen of Diyaata.com al hebben bezocht sinds afgelopen woensdag, dan is het je waarschijnlijk al opgevallen. Diyaata.com is vernieuwd!

Al tijden wilde ik mijn blog vernieuwen, restylen. Mijn vorige lay-out was niet verkeerd maar ook zeker niet perfect in mijn ogen. Met behulp van heel veel plugins hield ik de ‘draadjes aan elkaar’ en alles functioneerde gewoon. Mijn ideale blog was echter een blog in een magazine lay-out. Wat ik daar mee bedoel? Een pagina met kolommen, die uitnodigt tot verder klikken en dus wegleest als een ‘magazine’ website.

En dat is dan ook precies waar je nu naar kijkt! Op de homepage zie je nu twee kolommen met de nieuwste blogs. Bovenaan de pagina zie je nu 3 boxes die op dit moment verwijzen naar mijn ‘about’ pagina, mijn Instagram en mijn Facebook. De inhoud kan ik natuurlijk switchen dus wie weet!

Je ziet nu meer beeld, het is overzichtelijk en ‘clean’, de afbeeldingen komen beter tot hun recht en is alles in hetzelfde thema. Love it! Als het goed is laadt de pagina nu ook iets sneller, doordat ik verschillende plugins heb kunnen weggooien. De website heeft hierdoor minder moeite met laden, perfect en tegenwoordig zo belangrijk.

De mobiele website is in hetzelfde thema dus nu heb ik geen standaard lay-out meer voor een mobiele website (door middel van een standaard plugin die veel bloggers hebben), maar heb ik een matchende mobiele website.

Het heeft me best wat tijd gekost om uit te vinden wat ik nu eigenlijk precies wou en waar ik dus naar moest zoeken. Het is gelukt en ik ben helemaal tevreden! Hopelijk is deze verandering ook voor jullie als lezers positief en leest de site nu lekker weg, als een digitaal tijdschrift!

Laat je me weten wat jij ervan vindt? Ohja, reminder, alleen vandaag kun je nog meedoen met de winactie. Hier kun je lezen wat je moet doen om die leuke hangmat of hangstoel naar keuze te winnen!

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Heel veel blog plezier met je mooie nieuwe look 🙂

  1. Reply

   Dankjewel!

 2. Reply

  Heel mooi meid! Lekker overzichtelijk en energiek!

  1. Reply

   Ah thanks, mooi compliment 🙂

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares