Beauty – Budget Baddertijd! – Bruisballen van Treets en de Action

Bruisballen

Zoals ik eerder al schreef, gaat het lichamelijk niet zo top met me. Er is echter één klein voordeel hieraan, ik mag moet lekker vaak in bad om te zorgen dat mijn spieren door de warmte eindelijk ontspant. En dus vond ik het tijd om een paar fijne bruisballen in te slaan!

Budget bruisballen

Tja, ook ik hou enorm van de Lush maar mijn portemonnee ietsje minder. Ook is het voor mij net iets minder makkelijk om ‘even’ langs te gaan bij de Lush, want die hebben we niet in ons mooie Zeeland. En dus zocht ik naar alternatieven.

Treets Cosmetics

Al eerder genoot ik van bruisballen van Treets Cosmetics, maar deze waren vrij basic. Nu echter liggen er veel leukere varianten bij de Etos! Ik bedoel geef toe, als ergens een flamingo opstaat dan is het al snel leuk. En jawel, de flamingo bruisbal lag erbij! In het kleurrijke schap van de Etos koos ik 2 x 2 bruisballen uit, voor 5,- euro per paar in een leuk cadeaudoosje. Een hartje, confetti, allemaal lekker vrolijk!

Bruisballen

Ik was die avond toe aan badderen en dus verdween er één al in bad voordat ik er een foto van had kunnen maken, oeps! De andere drie heb ik wel nog even voor jullie bewaard.

Het bruist, het bubbelt, er komt een heerlijke geur vanaf en mijn bad kleurde helemaal in de kleur van de bruisbal zelf. Love it.

Bruisballen

Action

Na mijn aankoop bij de Etos dacht ik dat het niet goedkoper kon. Tót ik bij de Action kwam…. Want hier lagen ineens ook bruisballen in het schap, make my day! Er was al flink geshopt in het aanbod, maar ik wist toch nog twee erg mooie varianten te scoren.

Bruisballen

Één helemaal gouden bruisbal (hello glitters!) en één gezellige blauwe bruisbal met sterretjes gingen mee naar huis. En dat kostte drie keer niks, ze waren namelijk 1,99 euro per stuk, yes! Ik bubbel, bruis, geur en kleur er weer lekker op los in bad.

Wil je de bruisballen in actie zien, dan raad ik je toch aan om mijn insta stories te volgen voor bewegend beeld want je snapt dat ook deze binnenkort het water ingaan!

Nu ik deze leuke budgetproof bruisballen heb ontdekt, is in bad gaan nog net even een tikkeltje leuker! Ga jij er ook kopen? Bubbelse allemaal!

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 shares