Cadeautip – Sinterklaas schoencadeautje – Budgetproof adventskalender!

Adventskalender Action

Afgelopen weekend kreeg ik zo’n leuke blogtip (thanks!) dat ik er direct achteraan ben gegaan. Een budgetproof adventskalender voor de komende feestmaand, geschikt voor alle meisjes en jongedames!

Deze superleuke en schattige adventskalender is namelijk gevuld met twee armbandjes en 22 bedeltjes en is verkrijgbaar bij onze favoriete budgetwinkel de Action! Op 1 december start jouw dochter, nichtje, buurmeisje (of ehm…JIJ!) met het openmaken van het eerste luikje en op 24 december is ze de trotse eigenaresse van twee leuke bedelarmbandjes.

 

advent-kalender-zilver-2
De zilveren variant

De kalender kost slechts €2,42 en is verkrijgbaar in zowel (rosé) goud als zilver. Je snapt het al hè.. ik kocht ze allebei. Ik had dan ook het perfecte excuus, alles voor m’n blog!

advent-kalender-goud-2
De (rosé) gouden variant

Ik heb natuurlijk alle regels verbroken en heb binnen mum van tijd allebei de kalenders volledig geopend want ja, ik moest foto’s maken. Na 44 bedels vastklikken ben ik wel tot de conclusie gekomen dat dit echt leuker is om per dag te doen 😉 Maar, het werkt perfect en ze zijn echt leuk!

bedels-goud-2 bedels-zilver-2

De bedels maak je simpelweg vast waar jij ze wilt hebben en kun je dus ook leuk afwisselen. Beide versies hebben dezelfde bedels en verschillen dus alleen in de (rosé) gouden of zilveren kleur. De bedels lopen uiteen van Boeddha tot hartjes, een sterretje, een vlinder, pareltjes en nog veel meer.

bedels-goud-1

Ik vind dit dus echt heel gaaf. Adventskalenders zijn helemaal hip and happening (kijk maar naar Rituals, the Body Shop etc.) en deze is behalve origineel ook nog eens spotgoedkoop. Het enige wat ik een beetje gek vond was dat bij de gouden variant het armbandje pas tevoorschijn kwam op dag 18 (!). Bij het zilveren doosje kwam de armband direct bij dag 1, toch iets praktischer. Maarre, dit verschilt vast per doosje dus pin me hier niet op vast!

bedels-zilver-2

Overtuigd? Go and get it! Ik heb ze uiteindelijk gevonden bij de knutselspulletjes. Ze stonden uitgestald als een soort van DIY pakketjes en met de achterkant naar voren dus eh… wees voorbereidt op wat zoekwerk. Op de bovenste foto in deze blog zie je de voorkant van het doosje.

Dit wil je toch in je schoen vinden Wil je de adventskalender eigenlijk liever zelf hebben en slaat Sinterklaas ook jou ieder jaar over?  Voor die €2,42 mag dat best zelf regelen.. De armbandjes zijn ook ruim genoeg voor een volwassene, overigens.

Tell me, vier jij Sinterklaas? Met familie of vrienden?

 

 

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Inge
  • November 16, 2016
  Reply

  Leuk! Wij vieren t met 2 nichtjes van 13 en 11 dus perfect voor erbij 🙂

  1. Reply

   Ja daar zijn ze echt perfect voor 😀

 1. Reply

  Leuke cadeau tip. Ik vier al jaren geen sinterklaas meer.

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

36 shares