Business class en seafood maaltijden

Bijna een jaar verder.. inmiddels maak ik me weer druk om booreilanden, of mijn collega’s wel of niet business class mogen vliegen en of men toch wel de gevraagde ‘seafood’ maaltijd heeft gekregen tijdens de vlucht. Bizar, en ik ga er nog in mee ook. Want dat ‘hoort’, part of the job so they say.

Afrika trekt. De beelden op tv, het weinige nieuws over Oeganda, ik neem het op en probeer er op te teren. Te relativeren zoals dat genoemd wordt. Maar als ik dan aan het eind van de middag eindelijk op de bank kan vallen en in mijn rechter ooghoek mijn fotoboek zie, kan ik niet wachten tot ik weer een ticket kan boeken.

Dit jaar even niet. Ik heb geen vakantiedagen en geen geld en dus geniet ik dit jaar van mijn huisje met lieve katten en heerlijke tuin.

Lieve Cathy, ik hoop zo dat het je goed afgaat daar in de village. En zo niet, dat je heel hard schreeuwt want dat kun je. En dan kom ik hoor, echt waar.

Afgelopen week bleek opnieuw dat er geen tijd is om te wachten tot de goede en fijne dingen je overkomen. Iedereen op vlucht MH0017 had vast en zeker nog 101 dromen te vervullen. En dus, omdat ik van schrijven hou is het nu tijd voor nieuwe verhalen!

Nieuwe onderwerpen, overnieuw beginnen op deze blog, here we go.

 

New beginnings

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

    • Janita
    • July 21, 2014
    Reply

    yes, you go girl:)

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares