Beauty – Review – Catrice lala Berlin Prismatic Paint Highlighter Stick

Catrice Cosmetics lola Berlin Highter Stick (1)

Soms heb je weleens zo’n make up product wat totaal niet tot zijn recht lijkt te komen op de foto. Dit was zo’n make up product. En toch wil ik jullie deze highlighter stick van de Catrice lala Berlin limited edition laten zien!

lala Berlin Limited Fashion Edition

Deze gave limited edition collectie van Catrice Cosmetics is tot stand gekomen in samenwerking met het modelabel lala Berlin. Alle producten hebben holografische details en/of effecten en dat vind ik LEUK! Ik mocht van mezelf één product uitkiezen en dat was nog best lastig want de poeders trokken mijn aandacht ook..

Omdat Diyaata nu veel in het teken van reizen staat, koos ik voor de Prismatic Paint Highlighter Stick. Dit product is namelijk ideaal om van een afstandje in je toilettas te gooien zonder kapot te gaan. Plus travel proof wanneer er op Schiphol net zo hard met je koffer gegooid wordt. Het is een multifunctioneel product en dat is natuurlijk ideaal op reis!

Catrice Cosmetics lola Berlin Highter Stick

Prismatic Paint Highlighter Stick in peach

Peach, ik hou van peach in make up producten. Niet té roze en een enigszins natuurlijke kleur. De highlighter stick is er ook in het roze en in een soort paars/blauwe mermaid kleur. Eerlijk is eerlijk, die laatste was ook héél gaaf maar mijns inziens iets minder draagbaar. Ik bedoel, ik vind zeemeerminnen heel leuk hoor maar om nu op m’n werk een zeemeerminnen gloed op m’n face te dragen… tja.

De stick is creamy en smeert heerlijk uit. Je kunt ‘m gebruiken zoals ik heb gedaan, als highlighter aanbrengen op je jukbeenderen, neusbrug en je cupido boog (alle plekken die licht ‘vangen’). Je kunt de stick echter ook gebruiken als creamy oogschaduw of zelfs als lipstick / lippenbalsem! De kleur kun je gemakkelijk opbouwen, dus je brengt laagje voor laagje aan. Tussendoor even blenden en kijken of je het gewenste shiny effect al bereikt hebt.

Catrice Cosmetics lola Berlin Highter Stick

Ik heb dat ook gedaan, ik heb meerdere laagjes aangebracht… en nog eens… en nog eens… want op de foto zag je dus bijna NIKS! Het kan aan mijn fotografeer skills liggen, maar in het echte leven heb ik dus de hele dag doorgebracht met een roze shiny gloed waar je U tegen zegt. Omdat ik dus wel fan ben van dit product, ga ik de foto’s wel gewoon plaatsen. Jullie doen het er maar mee 😉

Ja ik weet het. Verdorie. Mensen die me tegenkwamen werden verblind, I tell you. Maarja, jullie dus niet.

Dus je moet me maar gewoon vertrouwen (check de kleur op m’n hand!), zit niks anders op. De Catrice lala Berlin limited edition is een leuke collectie, dit is een leuk product, aanradertje!

De stick kostte 3,99 euro en is dus een leuk budget product voor op vakantie of voor het komende festival seizoen!

Catrice Cosmetics - lala Berlin - Prismatic Paint Highlighter Stick

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12 shares