Catrice – Liquid Camouflage High Coverage Concealer – Review

Catrice Concealer

Tijd om jullie kennis te laten maken met een favorietje van dit moment, mijn nieuwe Catrice concealer. Ik was op zoek naar een concealer die de donkere kringen onder mijn ogen zou laten verdwijnen en dan ook nog waterproof zou zijn. Uitdaging!

Deze concealer beloofd het allemaal, er staat dat je zelfs tattoos zou kunnen laten verdwijnen met dit product. Nu heb ik geen tattoos om dat te testen maar die kringen zijn ook diehard hoor. De grootste reden dat mijn oog viel op deze concealer is de big ass sticker met ‘waterproof’ erop. Sinds ik jaaaaren geleden onder algehele narcose ben geweest, zweet ik meer. Ja niet zo sexy, ook in m’n gezicht. Dus alles wat ik koop aan make up moet waterproof zijn. Catrice beloofd ons het volgende:

Liquid, high coverage and ultra-longlasting concealer. Perfectly camouflages under-eye circles, spots and even tattoos. Apply in small dabs and let dry well. Apply extra layers if needed. Waterproof. Dermatologically tested.

Klinkt goed toch? Let’s put it to the test, tijd voor foto’s!

Foto’s

Catrice Concealer

Excuses dat ze wat wazig zijn, dat had ik niet door op de vroege ochtend 😉 Maarrr, uiteindelijk gaat het om het kleurverschil en dat is duidelijk te zien.

Foto 1, nog helemaal niks op m’n gezicht

Foto 2, alleen mijn dagverzorging en de concealer

Foto 3, een lichte make up, bb cream, oogpotlood en mascara

Conclusie

Vooral onder mijn (op de foto) rechter oog is de donkere kring toch wel verdwenen! Hurray! De concealer blijft redelijk goed zitten gedurende de dag. Niet perfect maar hij is zeker niet helemaal verdwenen als ik mijn make-up er ‘s avonds weer afhaal.

Ik ben niet super super wit en heb gekozen voor de kleur 010 Porcellain. De huid onder mijn ogen is toch wel een tintje witter dan de rest van mijn gezicht. Er is nog 1 lichtere en 1 donkerdere tint verkrijgbaar.

De concealer kost €3,59 en heb ik gekocht bij de Kruidvat.

 

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Joyce
  • September 28, 2016
  Reply

  Ik vind hem super! Gebruik hem zelf ook, niet alleen voor concealer… Maar als foundation! Haha. Yep! Het werkt echt voor mij!

  1. Reply

   Huh ? haha, het kan maar werken! In ieder geval topspul dus 😉

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 shares