Catrice nagellak – Limited Edition Victorian Poetry – Noble Nude

Catrice Victorian Poetry

Yes, de kerst collecties van de leuke budget merken Essence en Catrice liggen weer in de winkels. En ik zag nagellak, en uiteraard kon ik me niet inhouden. Ik koos voor de Catrice nagellak Victorian Poetry – Noble Nude – Satin Matt, een zachte poederroze kleur met een shimmer erin.

De nagellak komt met een leuk geschenk kaartje eraan vast om in de boom te kunnen hangen, super cute! Maarre, ook gelijk de reden dat ik even gemist had dat dit een matte nagellak is. Dat staat namelijk op de achterkant waar het kaartje tegenaan geplakt zit.

Catrice

Haha, fail. Ik ben helemaal niet zo’n fan van matte nagellak en de reden is gemakkelijk. Hoe kan ik nu een topcoat gebruiken als het een matte nagellak is? En zonder topcoat overleeft mijn nagellak maar een paar dagen.

Noble Nude Matt
Noble Nude – Matt

Ik heb wel foto’s gemaakt van de nagellak zoals hij ‘hoort’, mat dus. Maar eerlijk? Ik vind dat de shimmer die in het potje zit een stuk minder zichtbaar is op m’n nagels. Lakken was trouwens vrij lastig, het kwastje is enorm groot en niet handig.

Noble Nude met topcoat
Noble Nude mét topcoat

Ik ben dwars en heb er dus lekker alsnog een topcoat overheen gegooid. Is ‘ie zo niet veel mooier? En waarschijnlijk houdt ie zo ook een stuk langer!

Al met al? Ik vind de kleur mooi, maar de matte finish niet. Dit is echter zo opgelost met een goede topcoat. Het kwastje vind ik totaal niet praktisch maar de nagellak kostte 2,99 en dat vind ik ‘m zeker wel waard. Catrice had nog een aantal andere kleuren nagellak in deze collectie en ik vind het, zeker dankzij de verpakking, een leuk budget kerst cadeautje!

Hou jij wel of niet van matte nagellak? En wat vind je van dit kleurtje?

 

Catrice Victorian Poetry

 

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Wil je een berichtje achterlaten? Leuk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 shares